• 03/07/2024 19:09

🎥 Τα 5 κορυφαία γκολ του MLS από το Σαββατοκύριακο

🎥 Τα 5 κορυφαία γκολ του MLS από το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Major League Soccer, οι οπαδοί δέχτηκαν μερικά πραγματικά ξεχωριστά γκολ που άφησαν τους θεατές με δέος. Από εκπλήξεις με ελεύθερα χτυπήματα μέχρι απίστευτα τελειώματα, η 23η αγωνιστική δεν απογοήτευσε.

Ένα ξεχωριστό γκολ ήρθε από τον Ορελάνο, ο οποίος κερδίζει τη φήμη ότι σκοράρει θαυματουργά γκολ. Αν και αυτό το συγκεκριμένο γκολ μπορεί να μην ήταν ένα χτύπημα μεγάλης εμβέλειας, ήταν ακόμα μια εντυπωσιακή επίδειξη δεξιοτεχνίας και ακρίβειας.

Ο Max Arfsten άφησε επίσης το στίγμα του με ένα τέλειο γύρισμα και τελείωμα που ανέδειξε το ταλέντο του στο γήπεδο. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μπορεί να μην σκοράρει συχνά, αλλά όταν το κάνει, είναι ένα αξιοθέατο.

Το παιχνίδι του Brian White εναντίον του St. Louis City ήταν στην κορυφή της λίστας μας με τα 5 καλύτερα γκολ MLS του Σαββατοκύριακου. Είτε εσκεμμένη είτε όχι, η τολμηρή κίνηση του White ξεσήκωσε τους θαυμαστές και σταθεροποίησε τη θέση του στην κορυφή της κατάταξης.

Συνολικά, αυτό το Σαββατοκύριακο, οι οπαδοί του MLS έτυχαν μιας βιτρίνας με εκπληκτικά γκολ. Κάθε γκολ έφερνε κάτι μοναδικό στο τραπέζι, αφήνοντας τους θεατές με μια δύσκολη επιλογή όταν επρόκειτο να επιλέξουν το αγαπημένο τους.

Αφήστε μια απάντηση