• 06/07/2024 07:03

🚨 Η γυναικεία ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τη συμφωνία για τη Melanie Leupolz

🚨 Η γυναικεία ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τη συμφωνία για τη Melanie Leupolz

Η Real Madrid Femenino ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της Melanie Leupolz από την Chelsea Women. Ο 30χρονος μέσος προχωρά στην ισπανική πρωτεύουσα μετά από μια επιτυχημένη περίοδο με την πρωταθλήτρια της Super League Γυναικών. Η Leupolz εντάχθηκε στην Τσέλσι το 2020 από την Μπάγερν Μονάχου και κατά τη διάρκεια της θητείας της στον σύλλογο, κέρδισε τέσσερις τίτλους WSL, τρία Κύπελλα Αγγλίας γυναικών και ένα τρόπαιο Λιγκ Καπ υπό την πρώην προπονήτρια Emma Hayes.

Ο Γερμανός σταρ είχε επίσης επιτυχίες στη διεθνή σκηνή, κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 πριν αποσυρθεί από τα διεθνή καθήκοντα. Η μετακίνηση της Leupolz στη Liga F θα την δει να αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα Lucy Bronze και Júlia Bartel, οι οποίοι αναμένεται να μετακομίσουν σύντομα στο Stamford Bridge.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να αμφισβητήσει την κυριαρχία των μεγάλων αντιπάλων της στο γυναικείο παιχνίδι στην Ισπανία και η Leupolz αναμένεται να είναι βασικός παίκτης στην αποστολή του Albert Toril. Η εμπειρία και η επιτυχία της τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο την καθιστούν μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα καθώς θέλουν να έχουν αντίκτυπο στο γυναικείο παιχνίδι στην Ισπανία.

Αφήστε μια απάντηση