• 06/07/2024 05:43

Αναλύοντας το ρόστερ των Denver Broncos: Tim Patrick, Wide Receiver

Αναλύοντας το ρόστερ των Denver Broncos: Tim Patrick, Wide Receiver

Η σειρά ρόστερ εκτός εποχής 90 ανδρών του Broncos Wire τονίζει τον όγδοο χρόνο του ευρείας κυκλοφορίας Τιμ Πάτρικ, ο οποίος φοράει τώρα το Νο. 12 αφού προηγουμένως φορούσε το Νο. 81.

Πριν ενταχθεί στους Broncos, ο Πάτρικ ξεκίνησε την καριέρα του στο NFL ως ελεύθερος ατζέντης με τους Baltimore Ravens το 2017. Αποκλείστηκε κατά τη διάρκεια του προπονητικού καμπ και αργότερα υπέγραψε με τους San Francisco 49ers, οι οποίοι τελικά τον άφησαν ελεύθερο πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ωστόσο, ο Πάτρικ βρήκε ένα σπίτι με τους Μπρόνκος όταν υπέγραψε με την προπονητική ομάδα τους μόλις λίγους μήνες αφότου τον έκοψαν οι 49ers. Εργάστηκε στο ενεργό ρόστερ το 2018 και έγινε βασικό κομμάτι βάθους για την ομάδα. Παρά το γεγονός ότι έχασε μέρος της σεζόν του 2019 λόγω τραυματισμού στο χέρι, ο Πάτρικ είχε μια χρονιά ξέσπασμα το 2020, με συνολικά εντυπωσιακά στατιστικά τις επόμενες δύο σεζόν.

Μετά την εξαιρετική του απόδοση, οι Broncos υπέγραψαν με τον Patrick τριετή επέκταση συμβολαίου, ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Δυστυχώς, υπέστη τραυματισμούς στο τέλος της σεζόν και το 2022 και το 2023, έχασε ολόκληρη τη χρονιά λόγω τραυματισμού ACL και Αχιλλέα, αντίστοιχα.

Ενώ η ηλικία του Πάτρικ και το ιστορικό τραυματισμών μπορεί να εγείρουν κάποιες ανησυχίες για το μέλλον του στην ομάδα, παραμένει πιθανό να μπει στο ρόστερ των 53 παικτών. Με ένα αναδιαρθρωμένο συμβόλαιο σε ισχύ, ο Πάτρικ θα προσπαθήσει να ανακάμψει το 2024 και να αποδείξει ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει πριν λήξει το συμβόλαιό του το 2025.

Αφήστε μια απάντηση