• 06/07/2024 04:38

Ανάλυση ρόστερ Broncos: Νο. 13, Wide Receiver Phillip Dorsett

Ανάλυση ρόστερ Broncos: Νο. 13, Wide Receiver Phillip Dorsett

Η σειρά ρόστερ εκτός εποχής του Broncos Wire περιλαμβάνει τον ευρυγώνιο δέκτη του δέκατου έτους Phillip Dorsett, φορώντας το Νο. 13. Πριν ενταχθεί στους Broncos, ο Dorsett ήταν ο πρώτος εκλεκτός από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι που ξεκίνησε την καριέρα του με τους Indianapolis Colts το 2015. Κατά τη διάρκεια της εποχής του με τους Colts, κατέγραψε 51 δεξιώσεις για 753 γιάρδες και τρία touchdown. Το 2017, ανταλλάχθηκε στους New England Patriots με αντάλλαγμα τον Jacoby Brissett, όπου συγκέντρωσε 73 δεξιώσεις για 881 γιάρδες και οκτώ touchdown σε τρεις σεζόν.

Το 2020, ο Dorsett υπέγραψε με τους Seattle Seahawks αλλά έχασε ολόκληρη τη σεζόν λόγω τραυματισμού στο πόδι. Έκτοτε, εναλλάσσεται μεταξύ των Jacksonville Jaguars, Seahawks και Houston Texans. Το 2022, ο Ντόρσετ είχε 20 δεξιώσεις για 257 γιάρδες και ένα touchdown με τους Τεξανούς. Συμμετείχε σε προπονητικό στρατόπεδο με τους Las Vegas Raiders το 2023 αλλά δεν μπήκε στο τελικό ρόστερ.

Ο Ντένβερ υπέγραψε τον Ντόρσετ στην ομάδα προπόνησης το περασμένο καλοκαίρι πριν τον ανεβάσει στο ρόστερ της ημέρας δύο φορές. Καθώς οι Broncos έχουν ένα γεμάτο διάγραμμα βάθους δεκτών, ο Dorsett αντιμετωπίζει μεγάλες πιθανότητες να μπει στο ρόστερ των 53 παικτών το 2024. Η καλύτερη πιθανότητα να παραμείνει στην ομάδα θα ήταν πιθανότατα στην ομάδα προπόνησης.

Αφήστε μια απάντηση