• 03/07/2024 17:59

Αντίστροφη μέτρηση για τη ρεγκάτα Charleston Sternwheel: Αναμενόμενη ώθηση στην οικονομία

Αντίστροφη μέτρηση για τη ρεγκάτα Charleston Sternwheel: Αναμενόμενη ώθηση στην οικονομία

Η ρεγκάτα Charleston Sternwheel 2024 πλησιάζει γρήγορα και επιχειρήσεις όπως η Fife Street Brewing προετοιμάζονται για την αναμενόμενη αύξηση των επισκεπτών στο κέντρο του Τσάρλεστον. Ο γενικός διευθυντής John Query ανέφερε ότι έχουν τριπλασιάσει το απόθεμά τους, έχουν εφοδιαστεί με μπύρα και είναι έτοιμοι να διατηρήσουν τον κλιματισμό σε υψηλά επίπεδα για να εξυπηρετήσουν την εισροή ανθρώπων.

Αφού απουσίαζε από τα καλοκαίρια του Τσάρλεστον από το 2009, η ρεγκάτα Charleston Sternwheel επέστρεψε το 2022. Η δήμαρχος του Τσάρλεστον, Amy Goodwin, περιέγραψε το γεγονός ως το «Super Bowl» της πόλης, φέρνοντας ζωή και ζωντάνια στο Τσάρλεστον. Με την εκδήλωση να αποφέρει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για την τοπική οικονομία, ο δήμαρχος Goodwin τόνισε τον θετικό αντίκτυπο που είχε στην πόλη, καθώς πέρυσι είχε απόδοση επένδυσης 37 εκατομμυρίων δολαρίων, από 31 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

Η δήμαρχος Goodwin αναγνώρισε ότι απρόβλεπτοι παράγοντες όπως η Μητέρα Φύση παίζουν ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς είναι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά αναμένει πάνω από 200.000 άτομα να επισκεφθούν το Τσάρλεστον κατά τη διάρκεια της Sternwheel Regatta. Ο Query σημείωσε ότι οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Τσάρλεστον, όπως οι αγώνες ποδηλασίας και το FestivALL, συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων στη Fife Street Brewing, όχι μόνο στη Regatta. “Εκτιμούμε πραγματικά όλους τους ντόπιους πελάτες μας και όλους όσους έχουμε γνωρίσει από έξω από την πόλη που έρχονται για αυτές τις εκδηλώσεις”, είπε ο Query.

Η φετινή Charleston Sternwheel Regatta θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου, δίνοντας ώθηση στις τοπικές επιχειρήσεις και φέρνοντας την κοινότητα κοντά για μια εβδομάδα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Αφήστε μια απάντηση