• 06/07/2024 06:03

Αποκλείστηκε από το Citizens Bank Park του διάσημου ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος της Philadelphia Sports μετά από εικαζόμενη «ανεπιθύμητη συμπεριφορά»

Αποκλείστηκε από το Citizens Bank Park του διάσημου ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος της Philadelphia Sports μετά από εικαζόμενη «ανεπιθύμητη συμπεριφορά»

Ο Χάουαρντ Έσκιν, μια πολύ γνωστή προσωπικότητα στα αθλητικά μέσα της Φιλαδέλφειας, έχει αποκλειστεί από το Citizens Bank Park για το υπόλοιπο της σεζόν μετά από έρευνα για μια ανεπιθύμητη προέλαση προς μια γυναίκα υπάλληλο της Aramark τον Μάιο. Ο 73χρονος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, ο οποίος εργάζεται για τη μητρική εταιρεία του Sports Radio WIP, Audacy, φέρεται να έδωσε ένα ανεπιθύμητο φιλί προς τη γυναίκα, με αποτέλεσμα η Audacy να ξεκινήσει έρευνα για το θέμα.

Ενώ η έρευνα αφορούσε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των Phillies και του Aramark, ήταν τελικά η απόφαση της Audacy να απαγορεύσει στον Eskin από το πάρκο για το υπόλοιπο της σεζόν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο αποκλειστικό CP Rankin Club στο Citizens Bank Park, όπου ο Eskin φέρεται να προσπάθησε να φιλήσει τη γυναίκα καθώς εκείνη αντιστεκόταν.

Παρά την απαγόρευση από το Citizens Bank Park, πηγές αναφέρουν ότι ο Eskin θα συνεχίσει να φιλοξενεί τις εκπομπές του στο WIP. Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί μια δίωρη εκπομπή του Σαββάτου και έκανε πρόσφατη εμφάνιση στη μεσημεριανή εκπομπή της Τρίτης. Οι Phillies υποστήριξαν δημόσια την απόφαση του Audacy να αποκλείσει τον Eskin από το πάρκο, διασφαλίζοντας ότι οι συνέπειες των πράξεών του λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Αφήστε μια απάντηση