• 03/07/2024 17:18

Αποκλειστικό: Η Ναόμι Οσάκα συζητά για την υγεία της

Αποκλειστικό: Η Ναόμι Οσάκα συζητά για την υγεία της

Η Naomi Osaka ξεκινά το Wimbledon με επίκεντρο την υγεία της, καθώς συζητά τη συνεργασία της με τη ZICO ως πρεσβευτής και επενδυτής του brand. Η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam μοιράστηκε με τους PEOPLE πώς έχουν αλλάξει οι απόψεις της για την υγεία από τότε που έκανε ένα διάλειμμα από το τένις μετά τη γέννηση της κόρης της, Shai, με τον ράπερ Cordae τον Ιούλιο του 2023. Η Osaka τόνισε ότι η προτεραιότητα της υγείας της είναι πρωταρχικής σημασίας, ειδικά τώρα ότι επιστρέφει στο άθλημα αφού έγινε μητέρα.

Η 26χρονη αθλήτρια εξέφρασε ότι το να είσαι σκόπιμος για την υγεία είναι ζωτικής σημασίας, τόσο ως μητέρα όσο και ως αθλήτρια. Τόνισε τη σημασία της εύρεσης ισορροπίας σε όλες τις πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της προπόνησης, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της εντός και εκτός του γηπέδου τένις. Η Osaka δήλωσε ότι η φροντίδα του σώματος και του μυαλού της είναι απαραίτητη για την επιτυχία της, τονίζοντας την ανάγκη να φροντίζει τον εαυτό της και την οικογένειά της.

Η Osaka, η οποία αγωνίζεται στον πρώτο γύρο του Wimbledon την 1η Ιουλίου, συνεργάστηκε με το ZICO Coconut Water λόγω του ρόλου του στο πρόγραμμα ενυδάτωσης της. Ανέφερε ότι η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για την απόδοση και τη συνολική ευεξία και η ZICO της παρέχει φυσική και αποτελεσματική ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων. Η σταρ του τένις ελπίζει ότι η συνεργασία της με τη ZICO θα προωθήσει τη σημασία της ενυδάτωσης με συνεπή και ουσιαστικό τρόπο.

Καθώς πλησιάζει στην έναρξη του Wimbledon και κοιτάζει μπροστά στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Osaka επικεντρώνεται στην εξέλιξη και τη φροντίδα του εαυτού της. Τόνισε ότι η ευημερία δεν αφορά μόνο τη φυσική κατάσταση ή τις μετρήσεις απόδοσης, αλλά και το να νιώθεις δυνατός, συγκεντρωμένος και χαρούμενος σε όλες τις πτυχές της ζωής. Το να γίνει μητέρα έχει αλλάξει την οπτική της για την ευεξία, τονίζοντας τη σημασία της αυτοφροντίδας υπό ένα νέο πρίσμα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση