• 06/07/2024 10:00

Αξίζει να δοκιμάσετε ένα μακράς διαρκείας ιαπωνικό μανικιούρ με τζελ για κατεστραμμένα νύχια;

Αξίζει να δοκιμάσετε ένα μακράς διαρκείας ιαπωνικό μανικιούρ με τζελ για κατεστραμμένα νύχια;

Φτιάχνω τα νύχια μου κάθε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες με extensions, gel ή περίπλοκα σχέδια. Αυτή τη φορά, πλήρωσα 160 $ ​​για ένα ιαπωνικό μανικιούρ με gel στο Tokyo Nails στο Σικάγο. Τα μανικιούρ υποτίθεται ότι διαρκούν περισσότερο και είναι καλύτερα για τη γενική υγεία των νυχιών σας.

Όταν εργάστηκα στο λιανικό εμπόριο μετά την αποφοίτησή μου από το πανεπιστήμιο, διαπίστωσα ότι το να έχω καλά περιποιημένα νύχια τράβηξε τα βλέμματα των πελατών και έκανε τη διαφορά στην πώληση. Αυτό που ξεκίνησε ως κάτι που έπρεπε να κάνω για μια ειδική περίσταση, όπως γενέθλια και μουσικά φεστιβάλ, έγινε μέρος της μηνιαίας ρουτίνας αυτοεξυπηρέτησής μου. Αλλά ως κάποιος που φτιάχνει τα νύχια μου κάθε λίγες εβδομάδες, πάντα ψάχνω τρόπους για να βελτιώσω την υγεία των νυχιών μου και τη μακροζωία του μανικιούρ.

Αν και θα ήθελα πολύ να βρω έναν οικονομικό τρόπο για να φτιάχνω τα νύχια μου στο σπίτι, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να αναπτύξω ή να προκαλέσω δερματικές αλλεργίες όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας βερνίκια τζελ και λάμπες UV. Με άλλα λόγια, παίρνετε αυτό που πληρώνετε — και ορισμένα πράγματα πρέπει να αφεθούν στους ειδικούς. Τείνω να ξοδεύω μια βασική τιμή από 100 έως 150 $ με τον συνήθη τεχνικό νυχιών μου. Αφού άκουσα για τα πιθανά οφέλη του ιαπωνικού μανικιούρ, πλήρωσα λίγο περισσότερα (160 $) για το πιο πρόσφατο ραντεβού μου για να δω αν άξιζε τη διαφημιστική εκστρατεία και την επιπλέον επένδυση. Να πώς πήγε.

Αφήστε μια απάντηση