• 01/07/2024 18:16

Beware Meta Ray-Bans: Introducing the World’s First Smart Glasses with GPT-4o Technology

Beware Meta Ray-Bans: Introducing the World’s First Smart Glasses with GPT-4o Technology

Η Solos παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία στα έξυπνα γυαλιά, τα AirGo Vision, εξοπλισμένα με GPT-4o και τεχνολογία γενετικής τεχνητής νοημοσύνης (AI). Αυτά τα γυαλιά μπορούν να αναλύσουν την οπτική είσοδο και να παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο με βάση αυτό που βλέπουν, παρόμοια με τη λειτουργικότητα του Google Lens σε ένα smartphone.

Αντί να βγάλετε το τηλέφωνό σας για να αναζητήσετε κάτι, οι χρήστες του AirGo Vision μπορούν απλώς να τραβήξουν μια φωτογραφία και να ζητήσουν πληροφορίες. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τον εντοπισμό αντικειμένων ή ορόσημων έως τον έλεγχο των τιμών ή τη λήψη οδηγιών για το περπάτημα. Τα γυαλιά είναι ικανά να απαντούν σε πολλαπλές ερωτήσεις ταυτόχρονα, καθιστώντας τα ένα ευέλικτο εργαλείο για καθημερινή χρήση.

Το AirGo Vision διαθέτει εναλλάξιμα πλαίσια, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ της μπροστινής κάμερας ή όχι. Επιπλέον, υπάρχει ενσωματωμένη λυχνία ειδοποίησης LED που παρέχει διακριτικές ειδοποιήσεις για εισερχόμενα μηνύματα ή ειδοποιήσεις. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε θορυβώδη περιβάλλοντα ή για χρήστες που μπορεί να δυσκολεύονται να ακούσουν ειδοποιήσεις.

Το προηγούμενο μοντέλο της Solos, το Solos AirGo3, ενσωμάτωσε επίσης τεχνολογία AI με ChatGPT στην CES 2024. Ενώ το AirGo3 χρησιμοποιούσε ήχο για αλληλεπίδραση με το ChatGPT, το AirGo Vision το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα επιτρέποντας οπτική είσοδο για αναζήτηση πληροφοριών. Με τρία στυλ πλαισίων μόνο με LED που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο, το AirGo Vision θα είναι διαθέσιμο αργότερα φέτος με MSRP 249,99 $.

Αφήστε μια απάντηση