• 06/07/2024 04:15

Boye Mafe: Ο Mike Macdonald ξέρει πώς να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τα άτομα

Boye Mafe: Ο Mike Macdonald ξέρει πώς να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τα άτομα

Μήνες πριν γίνει ο επικεφαλής προπονητής του Boye Mafe, ο Mike Macdonald έκανε έντονη εντύπωση στους Seahawks edge rusher. Οι Ravens φιλοξένησαν τους Seahawks την 9η εβδομάδα της σεζόν του 2023 και τους χάρισαν την ήττα με 37-3. Ο Mafe, μιλώντας στο Green Light με το podcast του Chris Long, ήταν μπερδεμένος από την ήττα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία της άμυνας του Macdonald στο κλείσιμο της επίθεσης των Seahawks.

Από τότε που ο Macdonald εντάχθηκε στους Seahawks, ο Mafe αποκτά εικόνα για το προπονητικό στυλ και την τακτική του. Ο Mafe επαίνεσε τη βαθιά κατανόηση του Macdonald για τα Xs και Os και την ικανότητά του να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τους παίκτες για την επιτυχία στο γήπεδο. Αυτή η νέα προοπτική έδωσε στον Mafe μεγαλύτερη εκτίμηση για τις προπονητικές μεθόδους του Macdonald και για το πώς συμβάλλουν στην απόδοση της ομάδας.

Η απόδοση του Mafe στο γήπεδο σημείωσε επίσης βελτίωση υπό την καθοδήγηση του Macdonald, καθώς αύξησε το σύνολο των απολύσεών του από τρεις ως πρωτάρης σε εννέα την περασμένη σεζόν. Με την τεχνογνωσία του Macdonald και την κατανόηση του τρόπου μεγιστοποίησης των δυνατοτήτων του Mafe, υπάρχει δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση την επερχόμενη σεζόν του 2024. Εάν ο Macdonald μπορέσει να συνεχίσει να ξεκλειδώνει τις δεξιότητες του Mafe και να τις χρησιμοποιεί αποτελεσματικά, οι Seahawks θα μπορούσαν να έχουν ένα τρομερό πλεονέκτημα στην επερχόμενη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση