• 06/07/2024 05:04

Dem Dilemma: The Biden Disaster and Kamala Harris Hypothesis

Dem Dilemma: The Biden Disaster and Kamala Harris Hypothesis

Ο απόηχος της καταστροφής στη συζήτηση του Τζο Μπάιντεν έχει εγείρει ένα δύσκολο ερώτημα για τους Δημοκρατικούς: θα μπορούσε η Καμάλα Χάρις να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Μπάιντεν να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο; Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι ανησυχίες για την απόδοση του Μπάιντεν αρχίζουν να αλλάζουν τις αντιλήψεις για τον Χάρις, με ορισμένες να δείχνουν ότι το προβάδισμα του Τραμπ έναντι του Μπάιντεν θα συρρικνωθεί εάν ο Χάρις τον αμφισβητούσε στις εκλογές.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη για το CNN, οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι πιστεύουν ότι το κόμμα θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει με άλλον υποψήφιο εκτός από τον Μπάιντεν. Ορισμένες εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο Τζέιμς Κλάιμπερν και ο γερουσιαστής Λαφόνζα Μπάτλερ, έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στον Χάρις ως δυνητικό υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν εάν αποσυρθεί. Ο στρατηγός Τζαμάλ Σίμονς θεωρεί επίσης τον Χάρις ως τον πιο νόμιμο υποψήφιο για να πάρει τη θέση του Μπάιντεν εάν αυτός παραιτηθεί.

Ωστόσο, η Χάρις αντιμετώπισε προκλήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας της στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων εντάσεων με την ομάδα του προέδρου και χαμηλών ποσοστών δημοτικότητας. Παρά αυτά τα εμπόδια, ο Χάρις συνέχισε να εκστρατεύει και να συνεργάζεται με τους ψηφοφόρους με την ελπίδα να κερδίσει τις εκλογές. Η πιθανότητα μιας ανοιχτής συνέλευσης, όπου διαφορετικοί υποψήφιοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη θέση του Μπάιντεν, προσθέτει άλλο ένα στρώμα αβεβαιότητας στην κατάσταση.

Καθώς η κατάσταση συνεχίζει να εκτυλίσσεται, η εστίαση παραμένει στην εύρεση του καλύτερου υποψηφίου για να νικήσει τον Τραμπ τον Νοέμβριο. Η Χάρις έχει τοποθετηθεί ως πιθανή εναλλακτική λύση στον Μπάιντεν, αλλά ο δρόμος μπροστά είναι αβέβαιος καθώς οι Δημοκρατικοί παλεύουν με την πολυπλοκότητα του τρέχοντος πολιτικού τοπίου.

Αφήστε μια απάντηση