• 06/07/2024 06:06

Δώδεκα Ιππότες που επιλέχθηκαν για τις Ακαδημαϊκές Ομάδες όλων των Επαρχιών του College Sports Communicators

Δώδεκα Ιππότες που επιλέχθηκαν για τις Ακαδημαϊκές Ομάδες όλων των Επαρχιών του College Sports Communicators

Δώδεκα φοιτητές-αθλητές του Πανεπιστημίου Bellarmine έχουν αναγνωριστεί από τις Ακαδημαϊκές Ομάδες όλων των Περιφερειών του College Sports' Communicators. Ο οργανισμός ανακοίνωσε ότι η Bellarmine είχε έξι αθλητές-μαθήτριες ο καθένας στην ομάδα των γυναικών και στην ομάδα των ανδρών.

Στην Ομάδα Γυναικών At-Large, τιμήθηκαν οι εξής αθλήτριες-μαθήτριες: Bente Moorman (χόκεϊ επί χόρτου, διοίκηση επιχειρήσεων), Alexa Rastigue (χόκεϊ επί χόρτου, Master of Arts στην εκπαίδευση STEAM), Teresa Schmidt (χόκεϊ επί χόρτου, Master of Science στο ψηφιακά μέσα), Kailey Workman (χόκεϊ επί χόρτου, βιοχημεία και μοριακή βιολογία), Josephine Bonin (γυναικείο γκολφ, διοίκηση επιχειρήσεων) και Alaina Schmitt (γυναικείο γκολφ, Master of Arts στην επικοινωνία).

Στην ομάδα Ανδρών At-Large τιμήθηκαν οι εξής μαθητές-αθλητές: John Alie (λακρός, οικονομικά), Christian Della Rocco (λακρός, διοίκηση επιχειρήσεων), Aidan Fearn (λακρός, οικονομικά), Benny O'Rourk (λακρός, Master Διοίκησης Επιχειρήσεων), Justin Wescoat (λακρός, διοίκηση επιχειρήσεων) και Zac Cowan (πάλη, μηχανικός υπολογιστών).

Για να είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στην Ακαδημαϊκή Ομάδα της Περιφέρειας CSC, οι μαθητές-αθλητές πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3,5 ΣΔΣ και να εμφανίζονται σε τουλάχιστον 90 τοις εκατό των αγώνων της ομάδας (ή να ξεκινούν τουλάχιστον στο 66% για λακρός και χόκεϊ επί χόρτου) ή αγωνίζονται σε τουλάχιστον 70% των αγώνων (για γκολφ και πάλη).

Για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τον στίβο Bellarmine, φροντίστε να ακολουθήσετε τους Knights στο X, το Instagram και το Facebook.

Αφήστε μια απάντηση