• 06/07/2024 08:10

Ευκαιρίες σε Επιχειρήσεις και Πληροφορική

Ευκαιρίες σε Επιχειρήσεις και Πληροφορική

Τα τελευταία χρόνια, οι επιχειρήσεις έπρεπε να προσαρμοστούν και να βρουν νέους τρόπους για να ευδοκιμήσουν στην μεταβαλλόμενη αγορά. Παρά αυτές τις προκλήσεις, εξακολουθεί να υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός διαθέσιμων ευκαιριών σταδιοδρομίας. Ο Jeff Thorud, ο διευθυντής των πανεπιστημιουπόλεων της Bryant & Stratton's Hampton Roads, προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για να βοηθήσει τα άτομα να προετοιμαστούν για επιτυχία σε αυτό το ταχέως εξελισσόμενο τοπίο.

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για το 170th Anniversary Bash του Bryant & Stratton College την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις πανεπιστημιουπόλεις Virginia Beach και Hampton από τις 4:30 μ.μ. έως τις 6:30 μ.μ. Αυτή η εκδήλωση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή στην τάξη και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 866-873-6936 ή να επισκεφτείτε το Bryantandstratton.edu.

Χορηγούμενο από το Bryant & Stratton College, αυτό το τμήμα στο Hampton Roads Show παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και πόρους για άτομα που θέλουν να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Με καινοτόμες στρατηγικές και εστίαση στην επιτυχία, το Bryant & Stratton College δεσμεύεται να βοηθά τα άτομα να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Αφήστε μια απάντηση