• 01/07/2024 17:07

Εικασίες: Η Σέλτικ ενδιαφέρεται για τον έφηβο παίκτη των Χάκεν, Ντάμπο

Εικασίες: Η Σέλτικ ενδιαφέρεται για τον έφηβο παίκτη των Χάκεν, Ντάμπο

Οι σκάουτερ της Σέλτικ παρακολουθούν στενά τον 18χρονο μέσο της Χάκεν Πόντους Ντάμπο, ο οποίος αποτιμάται στα 3,4 εκατομμύρια λίρες από τη σουηδική ομάδα παρά την περιορισμένη εμπειρία του στην πρώτη ομάδα. Ο Dahbo έχει συμβόλαιο με τον Hacken μέχρι το 2025, καθιστώντας τον πολλά υποσχόμενο στόχο για τη Celtic.

Εν τω μεταξύ, ο μέσος της Σέλτικ Ντάνιελ Κέλι έχει επιλογές από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και άλλους συλλόγους, αλλά οι πρωταθλητές Σκωτίας ελπίζουν να πείσουν τον 18χρονο να επεκτείνει το συμβόλαιό του μετά τη λήξη του τον Δεκέμβριο. Το μέλλον του Κέλι με τον σύλλογο είναι αβέβαιο, αλλά η Σέλτικ προσπαθεί να τον εξασφαλίσει μακροπρόθεσμα.

Ο εξτρέμ κάτω των 21 ετών της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, Ρόκο Βάτα, είναι πλέον ελεύθερος αφού έληξε το συμβόλαιό του με τη Σέλτικ. Παρά το ενδιαφέρον από συλλόγους στην Ιταλία και την Αγγλία, η Σέλτικ είναι πρόθυμη να διατηρήσει τον 19χρονο με μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Ο παίκτης της ομάδας Β Πάουλο Μπερνάρντο θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Μπενφίκα, αλλά οι πιθανότητές του να περάσει στην πρώτη ομάδα είναι περιορισμένες. Συνεχίζονται οι συζητήσεις για πιθανή επιστροφή στη Σέλτικ μετά τον δανεισμό της περσινής σεζόν.

Ο Ετιέν Βάσεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Βάαλβαϊκ στην νεοφώτιστη Γκρόνινγκεν, παρά τις προηγούμενες αναφορές που τον συνδέουν με τη Σέλτικ. Η κίνηση του 28χρονου τερματοφύλακα ήταν γνωστή στους ολλανδικούς ποδοσφαιρικούς κύκλους, βάζοντας τέλος σε κάθε ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Σέλτικ.

Αφήστε μια απάντηση