• 03/07/2024 17:37

Είναι η τεχνολογία ψηφοφορίας πραγματικά ασφαλής; Μια Tech & Science Daily podcast εξερευνά.

Είναι η τεχνολογία ψηφοφορίας πραγματικά ασφαλής;  Μια Tech & Science Daily podcast εξερευνά.

Ακούστε το τελευταίο επεισόδιο του Tech & Science Daily στην προτιμώμενη πλατφόρμα podcast. Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, διερευνούμε την ασφάλεια της υποδομής ψηφοφορίας. Η Pippa Catterall, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Westminster με ειδίκευση στα εκλογικά συστήματα, συζητά τις προκλήσεις και τις παγκόσμιες επιρροές που επηρεάζουν τις μεταρρυθμίσεις της τεχνολογίας της ψηφοφορίας.

Στην κεντρική Κίνα, ένας πύραυλος υποανάπτυξης αποκολλήθηκε από την εξέδρα εκτόξευσης προκαλώντας πυρκαγιά. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν θύματα από την Beijing Tianbing Technology, γνωστή και ως Space Pioneer. Εν τω μεταξύ, τα νησιά της Καραϊβικής προετοιμάζονται για τον πρώτο τυφώνα της σεζόν του 2024 στον Ατλαντικό, με δυνητικά καταστροφικές επιπτώσεις που προβλέπονται από το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ.

Η Monzo εισήγαγε ένα νέο μέτρο ασφαλείας για να εμποδίσει τους εγκληματίες να έχουν πρόσβαση σε αποταμιεύσεις μετά την κλοπή ενός τηλεφώνου. Επιπλέον, διερευνάται η δυνατότητα παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας από ηφαίστεια. Μια κούκλα Barbie που ταξίδεψε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Σχεδίου του Λονδίνου σε μια έκθεση για τον εορτασμό της 65ης επετείου της κούκλας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για αυτά τα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του Tech & Science Daily, που είναι διαθέσιμο στο Apple Podcasts, στο Spotify ή στην προτιμώμενη πλατφόρμα podcast σας.

Αφήστε μια απάντηση