• 03/07/2024 16:51

Επέκταση της συνεργασίας SacValley MedShare HIE από την Dignity Health σε όλη την Καλιφόρνια

Επέκταση της συνεργασίας SacValley MedShare HIE από την Dignity Health σε όλη την Καλιφόρνια

Η SacValley MedShare, ένας οργανισμός ανταλλαγής πληροφοριών για την υγεία και πιστοποιημένος οργανισμός πληροφοριών υγείας (QHIO) στην Καλιφόρνια, συνεργάστηκε πρόσφατα με το Dignity Health για να επεκτείνει τις υπηρεσίες του σε όλη την πολιτεία. Αρχικά λειτουργούσε στη Βόρεια Καλιφόρνια, το SacValley MedShare διευκολύνει την ασφαλή ανταλλαγή πληροφοριών υγείας μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης για πάνω από μια δεκαετία, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες για την υγεία του πληθυσμού στην περιοχή. Με τη νέα συνεργασία, η SacValley MedShare θα επεκτείνει τώρα τις υπηρεσίες ανταλλαγής δεδομένων υγείας σε 30 νοσοκομεία σε ολόκληρη την πολιτεία, αυξάνοντας σημαντικά την εμβέλεια της ανταλλαγής πληροφοριών υγείας στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται το Dignity Health.

Σύμφωνα με τον John Helvey, τον εκτελεστικό διευθυντή της SacValley MedShare, η επέκταση σε εθνικό επίπεδο είναι μια φυσική εξέλιξη για τον οργανισμό. Η συμμαχία με την Dignity Health θα ενισχύσει τις δυνατότητές τους, επιτρέποντας πιο αποτελεσματική καινοτομία και συνεργασία στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη την Καλιφόρνια. Το Dignity Health, μέρος του CommonSpirit Health, είναι ένα πολυπολιτειακό μη κερδοσκοπικό δίκτυο που λειτουργεί πολυάριθμες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στην Αριζόνα, την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα. Η συνεργασία με το SacValley MedShare θα βοηθήσει το Dignity Health να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς AB133, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με το Πλαίσιο Ανταλλαγής Δεδομένων Υγείας της Καλιφόρνια.

Το Πλαίσιο Ανταλλαγής Δεδομένων αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου στην Καλιφόρνια, αποτελώντας την πρώτη συμφωνία κοινής χρήσης δεδομένων σε όλη την πολιτεία του είδους του. Το CalHHS θεωρεί αυτό το πλαίσιο ως απαραίτητο για την επίτευξη των στόχων μετασχηματισμού της υγειονομικής περίθαλψης του κράτους, την επέκταση της κάλυψης και τη βελτίωση των συνδέσεων μεταξύ υγειονομικής περίθαλψης και κοινωνικών υπηρεσιών. Ο Adnan Hamid, ο Περιφερειακός CIO της Καλιφόρνια του CommonSpirit Health, τονίζει τη δέσμευσή τους να μεταμορφώσουν την υγειονομική περίθαλψη μέσω καινοτόμων συνεργασιών και τεχνολογίας. Η συνεργασία με το SacValley MedShare ευθυγραμμίζεται με το όραμά τους για τη δημιουργία ενός πιο υγιούς μέλλοντος για όλους, βελτιώνοντας την πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την υγεία, και προσβλέπουν στα οφέλη που θα φέρει αυτή η συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση