• 06/07/2024 08:08

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο συγκρότημα ημιαγωγών της Samsung

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο συγκρότημα ημιαγωγών της Samsung

Ο πρωθυπουργός Pham Minh Chinh ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στη Νότια Κορέα με μια επίσκεψη στο συγκρότημα ημιαγωγών της Samsung στην επαρχία Gyeonggi. Συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Samsung, Young Hyun Jun, ο Πρωθυπουργός παρουσίασε μοντέλα προϊόντων ημιαγωγών και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα της Samsung στην υψηλή τεχνολογία και τους ημιαγωγούς. Αναγνώρισε την αποτελεσματική επένδυση της Samsung στο Βιετνάμ τα τελευταία 20 χρόνια και διαβεβαίωσε τη δέσμευση της κυβέρνησης να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες ώστε η Samsung να συνεχίσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στη χώρα.

Συζητήθηκε η προτεραιότητα του Βιετνάμ στην προώθηση των βιομηχανιών ημιαγωγών και τεχνητής νοημοσύνης, με τον πρωθυπουργό να καλωσορίζει και να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν σε αυτούς τους τομείς. Το Βιετνάμ σχεδιάζει να βελτιώσει τις πολιτικές, να εκπαιδεύσει ανθρώπινους πόρους υψηλής ποιότητας και να αναπτύξει υποδομές για να υποστηρίξει εταιρείες που επενδύουν στη βιομηχανία ημιαγωγών. Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επιτυχημένη και βιώσιμη επένδυση της Samsung στο Βιετνάμ, τονίζοντας τη σημασία της τεχνολογίας ημιαγωγών στην παγκόσμια οικονομία και την 4η βιομηχανική επανάσταση.

Εκτός από την επίσκεψη στη Samsung, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε επίσης μια βιετναμικοκορεατική πολυπολιτισμική οικογένεια στην πόλη Osan της επαρχίας Gyeonggi. Υπογράμμισε την ιστορική σχέση μεταξύ του Βιετναμέζου και του Κορεατικού λαού και επαίνεσε τις βιετναμικοκορεατικές οικογένειες για την καλλιέργεια καλών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Ο Πρωθυπουργός ενθάρρυνε τις πολυπολιτισμικές οικογένειες να συνεχίσουν να χτίζουν μια όμορφη ζωή, να συμμορφώνονται με τους τοπικούς νόμους και να συμβάλλουν στην προώθηση της εικόνας τόσο του Βιετνάμ όσο και της Κορέας.

Αφού επισκέφθηκε τη Samsung και την πολυπολιτισμική οικογένεια, ο Πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στην Κορέα και επέστρεψε στο σπίτι με τη σύζυγό του και τους ανώτερους ηγέτες του Βιετνάμ. Η επίσκεψη υπογράμμισε τους ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς μεταξύ του Βιετνάμ και της Κορέας, καθώς και τις πολιτιστικές ανταλλαγές και συνεργασίες που συνεχίζουν να ενισχύουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Αφήστε μια απάντηση