• 03/07/2024 19:12

ESPN: Το Ίδρυμα Pat Tillman δείχνει εκτίμηση για την υποστήριξη του πρίγκιπα Χάρι

ESPN: Το Ίδρυμα Pat Tillman δείχνει εκτίμηση για την υποστήριξη του πρίγκιπα Χάρι

Η Mary Tillman, η μητέρα του Pat Tillman, έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την επιλογή του πρίγκιπα Harry από το ESPN ως αποδέκτη του φετινού βραβείου ESPYs Pat Tillman. Το ESPN υπερασπίστηκε την απόφασή του δηλώνοντας ότι έχει την υποστήριξη του Tillman Foundation, το οποίο ιδρύθηκε από τη χήρα του Tillman, Marie Tillman Shenton.

Το Ίδρυμα Tillman, υπό την προεδρία και συνιδρυτή της Marie Tillman Shenton, τιμά άτομα που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην εξυπηρέτηση άλλων με τρόπο που αντανακλά την κληρονομιά του Pat Tillman, πρώην παίκτη του NFL και Ranger του Στρατού των ΗΠΑ. Η Mary Tillman, η μητέρα του Pat Tillman, δεν συμμετέχει στο Tillman Foundation και δεν συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής για το βραβείο.

Το βραβείο Pat Tillman ESPY Award απονέμεται σε άτομα με ισχυρή σύνδεση με τα αθλήματα που έχουν αφιερωθεί στην εξυπηρέτηση άλλων με τρόπο που αντικατοπτρίζει την κληρονομιά του Pat Tillman. Πέρυσι, το βραβείο απονεμήθηκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό των Buffalo Bills για τις ηρωικές τους ενέργειες για τη διάσωση μιας ζωής. Ο Πατ Τίλμαν ήταν πρώην ασφαλιστής των Καρδιναλίων που άφησε το NFL για να ενταχθεί στον στρατό μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, έχασε τελικά τη ζωή του στο Αφγανιστάν το 2004 σε ηλικία 27 ετών.

Το ESPN επιμένει στην απόφασή του να τιμήσει τον Πρίγκιπα Χάρι, τον Δούκα του Σάσεξ, για τη δουλειά του με το The Invictus Games Foundation, το οποίο επικεντρώνεται στην προώθηση της θεραπείας μέσω του αθλητισμού για μέλη στρατιωτικής θητείας και βετεράνους παγκοσμίως. Ενώ οι απόψεις μπορεί να διαφέρουν σχετικά με την επιλογή των τιμώμενων, το ESPN πιστεύει στην αναγνώριση και τον εορτασμό αιτιών που έχουν θετικό αντίκτυπο.

Αφήστε μια απάντηση