• 06/07/2024 07:15

Esube Bekele Διορίστηκε Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας στο In-Q-Tel

Esube Bekele Διορίστηκε Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας στο In-Q-Tel

Ο Esube Bekele διορίστηκε ως αντιπρόεδρος τεχνολογίας στην In-Q-Tel. Σε αυτό το ρόλο, θα επιβλέπει δραστηριότητες στους τομείς τεχνολογίας της εφαρμοσμένης τεχνητής νοημοσύνης, της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης και της όρασης υπολογιστών. Ο Bekele εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του σε μια ομάδα αφιερωμένη στην προώθηση της τεχνολογίας και στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων της εθνικής ασφάλειας σε μια ανάρτηση στο LinkedIn που ανακοινώνει τη νέα του θέση.

Η καριέρα του Bekele στο IQT ξεκίνησε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου για την όραση υπολογιστών. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στο ρόλο του αρχιτέκτονα τεχνολογίας, όπου συμμετείχε στις επενδύσεις και στην καινοτομία στη διασταύρωση επιχειρηματικού κεφαλαίου και εθνικής ασφάλειας. Αφού υπηρέτησε στο ανώτερο επίπεδο για περίπου δύο χρόνια, αποδέχθηκε το ρόλο του αντιπροέδρου τεχνολογίας στην In-Q-Tel.

Πριν από την ένταξή του στην In-Q-Tel, ο Bekele εργάστηκε για οργανισμούς όπως το Mekelle University, η Universal Robotics, το Vanderbilt University και το US Naval Research Laboratory. Το ποικίλο υπόβαθρο και η εμπειρία του σε διάφορους ρόλους στον τομέα της τεχνολογίας τον έχουν προετοιμάσει για το νέο του ρόλο ως αντιπρόεδρος τεχνολογίας στην In-Q-Tel.

Αφήστε μια απάντηση