• 01/07/2024 16:58

Euro 2024 Day 16: Πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Euro 2024 Day 16: Πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Η Ημέρα 16 του EURO 2024 θα είναι μια συναρπαστική μέρα καθώς ξεκινούν οι νοκ άουτ φάσεις του τουρνουά. Η μέρα ξεκινάει με την Ιταλία να αντιμετωπίζει την Ελβετία στο Βερολίνο και ακολουθεί η Γερμανία να αντιμετωπίζει τη Δανία στο Ντόρτμουντ. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε αυτούς τους αγώνες καθώς οι ομάδες μάχονται για μια θέση στα προημιτελικά.

Ένας παίκτης που πρέπει να παρακολουθήσετε την Day 16 είναι ο Ελβετός Granit Xhaka, ο οποίος ήταν σε κορυφαία φόρμα στο Euro. Ο Xhaka, ο οποίος βοήθησε την Bayer Leverkusen να κερδίσει τον τίτλο της Bundesliga, θα είναι βασικός παίκτης για την Ελβετία καθώς αντιμετωπίζει την κάτοχο της Ιταλίας. Η απόδοσή του στη μάχη της μεσαίας γραμμής θα μπορούσε να καθορίσει την έκβαση του αγώνα.

Σε ένα βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσετε, ο Άντονι Γκόρντον της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ εξηγεί τα σημάδια του προσώπου που σημείωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στα μέσα ενημέρωσης ενόψει του αγώνα της Αγγλίας με τη Σλοβακία. Αυτό το διασκεδαστικό γεγονός προσθέτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο προβάδισμα στις συγκρούσεις των τελευταίων 16.

Μερικές προβλέψεις για την Ημέρα 16 περιλαμβάνουν τη νίκη της Ιταλίας με 2-0 εναντίον της Ελβετίας και τη Γερμανία που νίκησε τη Δανία με 3-1. Ενόψει συναρπαστικών αναμετρήσεων, οι φίλαθλοι είναι πρόθυμοι να δουν πώς θα εξελιχθούν τα νοκ άουτ. Φροντίστε να διαβάσετε σχετικά με προτεινόμενα άρθρα που συζητούν τη σημασία της Ημέρας 16 και τι πρέπει να κάνει η Αγγλία για να έχει την ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά.

Αφήστε μια απάντηση