• 06/07/2024 03:50

Εξερευνήστε τις κορυφαίες στιγμές του πρωτάρη των Broncos WR Devaughn Vele

Εξερευνήστε τις κορυφαίες στιγμές του πρωτάρη των Broncos WR Devaughn Vele

Οι Denver Broncos έκαναν τη δεύτερη προς τελευταία επιλογή τους στο ντραφτ του NFL 2024, επιλέγοντας τον Devaughn Vele στον έβδομο γύρο. Με 6-4 και βάρος 210 λίβρες, ο Vele έπαιξε κολεγιακό ποδόσφαιρο στη Γιούτα και έχει κάνει συγκρίσεις με τον Τιμ Πάτρικ, έναν δέκτη των Broncos. Ο Βέλε εξέφρασε θαυμασμό για τον Πάτρικ και δήλωσε ότι προσπαθεί να διαμορφώσει το παιχνίδι του σύμφωνα με τους σπουδαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των Broncos, Sean Payton, επαίνεσε τον Vele για τα αξιόπιστα χέρια του και την ικανότητά του να πιάνει σε αμφισβητούμενες καταστάσεις. Οραματίζεται τον Vele να έχει ευελιξία θέσης στην επίθεση της ομάδας, ικανός να παίζει σε διαφορετικά σημεία υποδοχής. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια ανταγωνιστική μεγάλη αίθουσα υποδοχής, ο Vele μπορεί να μην έχει εγγυημένη θέση στο ενεργό ρόστερ αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα προπόνησης.

Το εκπαιδευτικό στρατόπεδο για τον αρχάριο δέκτη πρόκειται να ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου. Ο Vele είναι πρόθυμος να συνεχίσει να αναπτύσσει τις δεξιότητές του και να μαθαίνει από τους νέους του συμπαίκτες καθώς περιηγείται στην πρώτη του σεζόν στο NFL. Οι οπαδοί μπορούν να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από την εποχή του Vele στη Γιούτα για να πάρουν μια γεύση από την πιθανή επίδρασή του στο γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση