• 09/07/2024 00:27

Εξηγώντας τα Memes of Alicent and Aegon: House of the Dragon

Εξηγώντας τα Memes of Alicent and Aegon: House of the Dragon

Το τελευταίο επεισόδιο του “House of the Dragon” αποκάλυψε ότι ο εμφύλιος πόλεμος του Westeros ξεκίνησε επειδή δύο Targaryen μοιράζονται το ίδιο όνομα, προκαλώντας γέλια στους θαυμαστές. Ο εμφύλιος πόλεμος ξεκίνησε επίσημα στην πρώτη σεζόν, επεισόδιο όγδοο, αφού ο βασιλιάς Viserys Targaryen προκάλεσε σύγχυση σχετικά με τον διάδοχό του στο επεισόδιο έβδομο.

Στην αρχή του επεισοδίου όγδοου, ο Viserys επιβεβαιώνει ότι η πρώτη του κόρη, Rhaenyra, είναι η κληρονόμος του. Ωστόσο, λίγο πριν από το θάνατό του, αναφέρει έναν πρίγκιπα ονόματι Aegon που προφητεύτηκε να ενώσει το βασίλειο. Η σύζυγός του, Alicent Targaryen, πιστεύει ότι αναφέρεται στον γιο τους Aegon II και τον τοποθετεί στο θρόνο στο επόμενο επεισόδιο.

Στη δεύτερη σεζόν, το τρίτο επεισόδιο διευκρινίζει ότι ο Viserys στην πραγματικότητα αναφερόταν στον Aegon the Conqueror, τον πρόγονό του. Στο τελευταίο επεισόδιο, η Rhaenyra προσπαθεί να αποτρέψει τον επικείμενο εμφύλιο πόλεμο συζητώντας την κατάσταση με την Alicent Targaryen στο King's Landing.

Ο Alicent αποκαλύπτει στη Rhaenyra ότι ο Viserys πίστευε ότι ο Aegon ήταν προορισμένος να εκπληρώσει την προφητεία του “The Song of Ice and Fire” που δημιουργήθηκε από τον Aegon the Conqueror. Αυτή η παρεξήγηση μεταξύ δύο Targaryen που ονομάζονται Aegon οδηγεί τελικά στον πόλεμο του Χορού των Δράκων.

Η νέα ιστορία αποκλίνει από το μυθιστόρημα «Fire and Blood» του George RR Martin, αλλά οι θαυμαστές έχουν αγκαλιάσει αυτήν την αλλαγή, δημιουργώντας μιμίδια σχετικά με την συνειδητοποίηση του λάθους της Alicent. Αν τα Targaryens μάθουν κάτι από αυτή τη σύγκρουση, είναι ίσως να επιλέξουν διαφορετικά ονόματα για τα παιδιά τους στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση