• 06/07/2024 04:35

Φωτογραφίες Καταγράφουν τις σοκαριστικές αντιδράσεις των Αμερικανών στη συζήτηση Μπάιντεν-Τραμπ

Φωτογραφίες Καταγράφουν τις σοκαριστικές αντιδράσεις των Αμερικανών στη συζήτηση Μπάιντεν-Τραμπ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου προεδρικού ντιμπέιτ για τις εκλογές του 2024 μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ, οι τηλεθεατές σε όλες τις ΗΠΑ εξέφρασαν ανησυχία και ανησυχία για την απόδοση των υποψηφίων. Οι περίπλοκες απαντήσεις και η κακή εμφάνιση του Μπάιντεν πυροδότησε πανικό στους Δημοκρατικούς, ενώ ο Τραμπ κατέφυγε σε ψέματα και παραπλανητικές δηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τις αντιδράσεις των Αμερικανών στο θέαμα, που κυμαίνονταν από σοκ και απογοήτευση μέχρι απογοήτευση και συναγερμό.

Μία από τις θεατές σε ένα ντιμπέιτ πάρτι ρολογιών στο Broadway Bowl στο Νότιο Πόρτλαντ του Μέιν, η Κάρεν Σέλινγκερ, εμφανίστηκε εξοργισμένη καθώς μιλούσε ο Τραμπ. Μια άλλη παρευρισκόμενη, η Rosemarie DeAngelus, σχολίασε στο Associated Press ότι ο Μπάιντεν δεν είχε τη σπίθα που χρειάζεται για να κερδίσει τους ψηφοφόρους εκείνο το βράδυ. Μια κακή απόδοση στη συζήτηση δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος μιας προεδρικής εκστρατείας, αλλά σίγουρα δεν βοηθάει.

Η συζήτηση θεωρήθηκε η ευκαιρία του Μπάιντεν να αποδείξει τη δύναμή του και να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες για την ηλικία και τη φυσική του κατάσταση. Ωστόσο, η απογοητευτική απόδοσή του οδήγησε σε νέες εικασίες για πιθανούς αντικαταστάτες εάν αποχωρούσε από τον αγώνα. Παρά τα προηγούμενα παραδείγματα, όπως η θλιβερή πρώτη συζήτηση του Μπαράκ Ομπάμα το 2012, η ​​εμφάνιση του Μπάιντεν έχει αφήσει πολλούς να αναρωτιούνται για το μέλλον της εκστρατείας του.

Αφήστε μια απάντηση