• 01/07/2024 18:38

Φτιάχνοντας αυτοκόλλητα με τη χρήση της σόμπας, του φούρνου μικροκυμάτων και του φούρνου μου: Η τέλεια συνταγή

Φτιάχνοντας αυτοκόλλητα με τη χρήση της σόμπας, του φούρνου μικροκυμάτων και του φούρνου μου: Η τέλεια συνταγή

Πραγματοποίησα ένα πείραμα για να προσδιορίσω την καλύτερη μέθοδο μαγειρέματος για κατεψυγμένα αυτοκόλλητα γλάστρας χρησιμοποιώντας τον φούρνο, την εστία και το φούρνο μικροκυμάτων μου. Όταν φτιάχνετε μια μεγάλη παρτίδα, ο φούρνος φαινόταν ως η πιο πρακτική επιλογή, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να συγκριθεί με τα καυτά και τραγανά τηγανητά potstickers.

Η παγκόσμια βιομηχανία κατεψυγμένων τροφίμων αποτιμήθηκε κοντά στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2023 και η οικογένειά μου έχει σίγουρα συνεισφέρει σε αυτό. Τα παγωμένα ορεκτικά, τα γεύματα και τα πλαϊνά είναι βολικές επιλογές που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας για γρήγορα δείπνα το βράδυ της εβδομάδας. Μια από τις αγαπημένες μας κατεψυγμένες λιχουδιές είναι τα potstickers, γι' αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος για να δω ποια είχε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σε αυτήν την αποκλειστική ιστορία για τους συνδρομητές του Business Insider, μοιράζομαι την πρακτική μου εμπειρία δοκιμών με το μαγείρεμα παγωμένων potstickers. Είτε προτιμάτε να χρησιμοποιείτε φούρνο, εστίες μαγειρέματος ή φούρνο μικροκυμάτων, σας έχω καλύψει με τα αναλυτικά ευρήματά μου. Εγγραφείτε στο Business Insider για να διαβάσετε την πλήρη ιστορία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλο αποκλειστικό περιεχόμενο.

Αφήστε μια απάντηση