• 06/07/2024 04:05

Η Aimei Health Technology Co., Ltd (NASDAQ:AFJK) λαμβάνει επένδυση 5,48 εκατομμυρίων δολαρίων από την Wealthspring Capital LLC.

Η Aimei Health Technology Co., Ltd (NASDAQ:AFJK) λαμβάνει επένδυση 5,48 εκατομμυρίων δολαρίων από την Wealthspring Capital LLC.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η Wealthspring Capital LLC αγόρασε μια νέα θέση στην Aimei Health Technology Co., Ltd, αποκτώντας 536.500 μετοχές αξίας περίπου 5.483.000 $. Αυτή η επένδυση αντιπροσωπεύει περίπου το 6,5% του χαρτοφυλακίου της Wealthspring Capital LLC, καθιστώντας την την 4η μεγαλύτερη συμμετοχή της εταιρείας. Μέχρι το τέλος της περιόδου αναφοράς, η Wealthspring Capital LLC κατείχε το 5,94% της Aimei Health Technology.

Οι μετοχές της Aimei Health Technology στο NASDAQ άνοιξαν στα 10,35 δολάρια τη Δευτέρα, με κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών στα 10,32 δολάρια. Η μετοχή σημείωσε χαμηλό 10,15 $ και υψηλό 10,47 $ το περασμένο έτος.

Η Aimei Health Technology Co., Ltd είναι μια εταιρεία που δεν έχει σημαντικές δραστηριότητες. Επικεντρώνεται στην επιδίωξη συγχώνευσης, ανταλλαγής μετοχών ή παρόμοιου επιχειρηματικού συνδυασμού με άλλες οντότητες. Ιδρύθηκε το 2023 και εδρεύει στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην αναζήτηση στρατηγικών συνεργασιών.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία Aimei Health, οι αναγνώστες μπορούν να εγγραφούν για να λαμβάνουν καθημερινές ενημερώσεις μέσω email και αξιολογήσεις από το MarketBeat.com.

Αφήστε μια απάντηση