• 06/07/2024 05:34

Η ανάκτηση ζημιών από την απόκτηση Lumagate από την Innofactor ενδέχεται να είναι μερική

Η ανάκτηση ζημιών από την απόκτηση Lumagate από την Innofactor ενδέχεται να είναι μερική

Η Innofactor, ένας προμηθευτής λογισμικού, ανακοίνωσε ότι μόνο ένα μέρος των ζημιών που σχετίζονται με την αγορά της εταιρείας από τη Lumagate μπορεί να κληρονομηθεί, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας. Οι αποζημιώσεις που επιδικάστηκαν στην Innofactor ανέρχονται σε περίπου 2,3 εκατομμύρια ευρώ στη διαιτησία του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Στοκχόλμης. Αυτές οι ζημίες προέρχονται από την απόκτηση της Lumagate το 2016 και από επακόλουθη αθέτηση της σύμβασης από το άλλο μέρος που εμπλέκεται στην απόκτηση.

Μετά την πτώχευση του αντισυμβαλλομένου στην εξαγορά της Lumagate, η Innofactor Oyj συνέχισε να διεκδικεί αποζημίωση στη διαιτησία SCC κατά του εκπροσώπου της πτωχευμένης εταιρείας. Το διαιτητικό δικαστήριο έχει πλέον αποφανθεί υπέρ του κατηγορουμένου, περιορίζοντας το δυνητικό μερίδιο διανομής σε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για την Innofactor. Επιπλέον, η εταιρεία φέρει τα δικά της δικαστικά έξοδα 309 χιλ. ευρώ, τα δικαστικά έξοδα του αντιδίκου 310 χιλ. ευρώ και τα έξοδα διαιτησίας που υπερβαίνουν τις 166 χιλ. ευρώ.

Σε ξεχωριστή σημείωση, το περιεχόμενο που ακολουθεί τις πληροφορίες σχετικά με το Innofactor στο κείμενο φαίνεται να σχετίζεται με την εκμάθηση των εγχειριδίων οργανικής χημείας και λύσεων. Φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός διαφόρων τίτλων, συνδέσμων και αναφορών σε πόρους για το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση