• 01/07/2024 17:43

Η ανεπιτυχής προσφορά της PSG για τον ανερχόμενο αμυντικό αστέρι της Μπαρτσελόνα

Η ανεπιτυχής προσφορά της PSG για τον ανερχόμενο αμυντικό αστέρι της Μπαρτσελόνα

Πρόσφατα, υπάρχει μια αυξανόμενη αντιπαλότητα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στη μεταγραφική αγορά. Αυτή η αντιπαλότητα ξεκίνησε όταν η PSG υπέγραψε με επιτυχία τον Neymar ενεργοποιώντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία είχε σημαντικό αντίκτυπο στη Μπαρτσελόνα. Οι Παριζιάνοι κατάφεραν επίσης να εξασφαλίσουν παίκτες όπως ο Ουσμάν Ντεμπελέ από τον καταλανικό σύλλογο.

Στην τελευταία της προσπάθεια, η PSG προσπάθησε να αποκτήσει το αμυντικό θαύμα της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, με μια απορριφθείσα προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα σχεδιάζουν να υποβάλουν προσφορά 250 εκατομμυρίων ευρώ για τον ταλαντούχο νεαρό. Ωστόσο, ο Γιαμάλ δεν είναι ο μόνος παίκτης για τον οποίο η PSG έχει δείξει ενδιαφέρον από την ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αθλητικός διευθυντής της PSG, Λουίς Κάμπος, ήθελε επίσης να υπογράψει τον αμυντικό Πάου Κουμπάρσι προτού η Μπαρτσελόνα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πριν από την ανανέωση, ο Cubarsi είχε ρήτρα αποδέσμευσης μόνο 10 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας τον ένα πιθανό παζάρι για κάθε σύλλογο. Παρά τις προσπάθειες της PSG, ο Cubarsi αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Barcelona, ​​επικαλούμενος την επιθυμία του να παραμείνει και να πετύχει στον καταλανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο, το οποίο ισχύει μέχρι το 2027, η Cubarsi έχει πλέον ρήτρα αποδέσμευσης 500 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μπαρτσελόνα βλέπει αυτό ως έναν τρόπο να αποτρέψει τυχόν πιθανούς μνηστήρες, ειδικά την PSG, που είναι γνωστή για την επιθετική της τακτική στο μεταγραφικό παζάρι. Ο καταλανικός σύλλογος είναι πεπεισμένος ότι η δέσμευση του Cubarsi στη Μπαρτσελόνα θα εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει μαζί τους για τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση