• 06/07/2024 03:54

Η ASHE Αναγνωρίζει την MMH για Πρωτοβουλίες Μείωσης Ενέργειας

Η ASHE Αναγνωρίζει την MMH για Πρωτοβουλίες Μείωσης Ενέργειας

Το Midland Memorial Hospital (MMH) τιμήθηκε με ένα Βραβείο Energy to Care από την Αμερικανική Εταιρεία Μηχανικής Υγείας (ASHE) της Αμερικανικής Ένωσης Νοσοκομείων. Ο Chuck Brooks, Διευθυντής Νοσοκομειακής Μηχανικής, θα δεχτεί αυτό το διάσημο βραβείο εκ μέρους της MMH στο συνέδριο Innovation Health Care Facilities της ASHE στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 24 Ιουλίου. νερό και τις προσπάθειες μείωσης των εκπομπών. Εορτάζει τα νοσοκομεία και τα συστήματα υγείας που διαπρέπουν στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας. Το MMH είναι μία από τις 102 εγκαταστάσεις που λαμβάνουν αυτό το βραβείο το 2024, αντιπροσωπεύοντας μόλις το 2,3% όλων των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα Energy to Care. Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν τον πίνακα ελέγχου Energy to Care για να παρακολουθούν και να αναφέρουν την κατανάλωση ενέργειας και νερού, καθώς και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Οι βραβευμένες εγκαταστάσεις παρουσιάζουν σημαντική μείωση στην ένταση χρήσης ενέργειας, είτε 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος είτε 15% σε διάστημα δύο ετών.

Η Kara Brooks, MS, LEED AP BD&C, ανώτερος αναπληρωτής διευθυντής βιωσιμότητας στην Αμερικανική Ένωση Νοσοκομείων, επαίνεσε την MMH για το επίτευγμά της στην προσπάθεια απαλλαγής από τον άνθρακα. Ο Abraham Bejil, Αντιπρόεδρος Facility Services, εξέφρασε υπερηφάνεια που έλαβε το Βραβείο Energy to Care®, επιδεικνύοντας τη δέσμευση του νοσοκομείου να διατηρήσει ένα υγιές περιβάλλον για τους ασθενείς, το προσωπικό και την κοινότητα. Η αφοσίωση της MMH στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και την προώθηση της βιωσιμότητας την έχει τοποθετήσει ως ηγέτες σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Το πρόγραμμα Energy to Care γνώρισε συνεχή ανάπτυξη από την έναρξή του το 2006. Πάνω από 4.400 εγκαταστάσεις έχουν συμμετάσχει από το 2010, με αποτέλεσμα τη συνδυασμένη εξοικονόμηση άνω των 550 εκατομμυρίων $ που ανακατανεμήθηκαν στη φροντίδα ασθενών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Energy to Care και να δείτε μια πλήρη λίστα με τους νικητές των βραβείων 2024, επισκεφθείτε το energytocare.org/EnergyAwards.

Αφήστε μια απάντηση