• 06/07/2024 06:06

Η Constellation Brands υπερβαίνει τις προσδοκίες τριμηνιαίων κερδών χάρη στις ισχυρές πωλήσεις μπύρας

Η Constellation Brands υπερβαίνει τις προσδοκίες τριμηνιαίων κερδών χάρη στις ισχυρές πωλήσεις μπύρας

Η εταιρεία παραγωγής μπύρας Corona Constellation Brands ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για κέρδη πρώτου τριμήνου, λόγω της ισχυρής ζήτησης για τις βασικές της μάρκες μπύρας. Οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν άνοδο σχεδόν 3% στις προκαταρκτικές συναλλαγές μετά τα θετικά αποτελέσματα. Παρά την επιβράδυνση στις επιχειρήσεις κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών, η Constellation Brands διατήρησε τις ετήσιες προβλέψεις της.

Η επιχείρηση μπύρας της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει δημοφιλείς μάρκες όπως η Modelo Especial και η Pacifico, παρουσίασε αύξηση 6,4% στον όγκο της παραγωγής. Αυτή η ανάπτυξη, σε συνδυασμό με επιθετικές αυξήσεις τιμών και χαμηλότερα έξοδα μάρκετινγκ, βοήθησε στην αντιστάθμιση των προκλήσεων από την αύξηση του κόστους πρώτων υλών και συσκευασίας. Η Constellation Brands είδε επίσης το λειτουργικό της περιθώριο στον κλάδο της μπύρας να αυξάνεται στο 40,6%.

Η Constellation Brands ανέφερε συγκρίσιμο κέρδος 3,57 δολαρίων ανά μετοχή για το τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Ωστόσο, οι καθαρές πωλήσεις έχασαν ελαφρώς τις προσδοκίες στα 2,66 δισεκατομμύρια δολάρια, κυρίως λόγω της υποτονικής ζήτησης για premium κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά. Παρά αυτές τις προκλήσεις, η Constellation Brands παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον των βασικών της εμπορικών σημάτων μπύρας.

Αφήστε μια απάντηση