• 03/07/2024 16:27

Η Davis Health προωθεί τον έλεγχο των καλών παιδιών πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Davis Health προωθεί τον έλεγχο των καλών παιδιών πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Καθώς πλησιάζει η νέα σχολική χρονιά, το Davis Health System θέλει να υπενθυμίσει στους γονείς και τους κηδεμόνες τη σημασία του προγραμματισμού των επισκέψεων στα παιδιά. Αυτά τα τσεκ απ είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές είναι υγιείς, ότι έχουν κάνει τους απαραίτητους εμβολιασμούς και ότι είναι έτοιμοι να διαπρέψουν το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Κατά τη διάρκεια επισκέψεων σε καλά παιδιά, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης συνεργάζονται με τους γονείς για να υποστηρίξουν τη συνολική υγεία και ανάπτυξη του παιδιού. Φροντίζοντας τα παιδιά να είναι ενημερωμένα σχετικά με τους εμβολιασμούς και τους προληπτικούς ελέγχους, μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να παραμείνουν υγιή και να τα πάνε καλά στο σχολείο. Η παιδίατρος Amanda Pennington, MD από το Davis Medical Center τόνισε τη σημασία των επισκέψεων σε καλά παιδιά σε αυτή τη διαδικασία.

Τα βασικά συστατικά των εξετάσεων για καλά παιδιά περιλαμβάνουν τη χορήγηση των απαραίτητων εμβολίων για την πρόληψη ασθενειών, τη διεξαγωγή φυσικών εξετάσεων για την αξιολόγηση της υγείας, την παρακολούθηση της ανάπτυξης και ανάπτυξης, την αξιολόγηση της συμπεριφοράς και της ανάπτυξης και την αντιμετώπιση τυχόν χρόνιων προβλημάτων υγείας με παραπομπή σε ειδικούς και αναπλήρωση φαρμάκων όταν χρειάζεται. Ο Δρ Πένινγκτον ανέφερε επίσης ότι οι αθλητικές σωματικές φόρμες μπορούν να συμπληρωθούν κατά τη διάρκεια της εξέτασης για τα καλά παιδιά και προέτρεψε τους γονείς να κλείσουν ραντεβού νωρίς για να αποφύγουν τη βιασύνη.

Οι επισκέψεις των παιδιών μπορούν να προγραμματιστούν σε διάφορες τοποθεσίες του Davis Health System, συμπεριλαμβανομένων των Davis Medical Center, Buckhannon Medical Center, Broaddus Family Care, Webster Memorial Hospital και The Cowen Clinic. Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνήσουν με αυτές τις τοποθεσίες για να προγραμματίσουν ραντεβού για τα παιδιά τους.

Αφήστε μια απάντηση