• 06/07/2024 07:27

Η Γιουβέντους αποκτά τον Σουηδό Μπένισον από την Έβερτον

Η Γιουβέντους αποκτά τον Σουηδό Μπένισον από την Έβερτον

Η Χάνα Μπένισον, ο Σουηδός μέσος, μετακόμισε από την Έβερτον στη Γιουβέντους έναντι άγνωστης αμοιβής. Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Έβερτον το 2021 μετά την αποχώρησή της από τη σουηδική FC Rosengard. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στην Έβερτον, η Μπένισον σημείωσε οκτώ γκολ σε 81 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας σημαντικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Με 44 συμμετοχές για τη Σουηδία, ο Μπένισον φέρνει εμπειρία και δεξιότητες στη Γιουβέντους. Εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ένταξή της στον ιταλικό σύλλογο, αναφέροντας το στυλ παιχνιδιού τους ως παράγοντα στην απόφασή της. Ο Μπένισον σημείωσε ότι έψαχνε για κάτι διαφορετικό από την εποχή της στην Έβερτον και πιστεύει ότι η Γιουβέντους δίνει έμφαση στην κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας στο στυλ παιχνιδιού της.

Ο μέσος ανυπομονεί να προσαρμοστεί στις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που έρχονται με το να παίζει στη Γιουβέντους. Είναι πρόθυμη να συμβάλει στην επιτυχία της ομάδας και να έχει θετικό αντίκτυπο στο γήπεδο. Η μεταγραφή της Μπένισον στη Γιουβέντους σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της και είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την ευκαιρία.

Αφήστε μια απάντηση