• 06/07/2024 07:05

Η Γουότφορντ επαναφέρει τον τερματοφύλακα Μποντ μετά από θητεία στις ΗΠΑ

Η Γουότφορντ επαναφέρει τον τερματοφύλακα Μποντ μετά από θητεία στις ΗΠΑ

Ο Τζόναθαν Μποντ υπέγραψε πρόσφατα μονοετές συμβόλαιο με τη Γουότφορντ, με οψιόν για επιπλέον 12 μήνες. Ο 31χρονος τερματοφύλακας ήταν ελεύθερος από τότε που έφυγε από το LA Galaxy τον Φεβρουάριο. Ο Μποντ ξεκίνησε την καριέρα του στην Vicarage Road, προχωρώντας στην ακαδημία και κάνοντας 33 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα πριν μετακομίσει στη Ρέντινγκ το 2015.

Έχοντας περάσει δυόμισι χρόνια στη Γουέστ Μπρομ από το 2018 έως το 2021, κάνοντας επτά εμφανίσεις σε αγώνες κυπέλλου, ο Μποντ φέρνει μια πληθώρα εμπειριών στην επιστροφή του στη Γουότφορντ. Εξέφρασε τη νοσταλγία του για την επιστροφή του στον σύλλογο όπου πρωτοξεκίνησε την καριέρα του, σημειώνοντας ότι ο σύλλογος του έδωσε το ξεκίνημα στο παιχνίδι.

Ο Μποντ ανέφερε ότι είχε διάφορες εμπειρίες σε διαφορετικούς συλλόγους στην Αγγλία και στο εξωτερικό, οι οποίες τον έχουν προετοιμάσει να συνεισφέρει σημαντικά στην πρώτη ομάδα της Γουότφορντ. Στόχος του είναι να προσφέρει βοήθεια και να βοηθήσει στην επιτυχία της ομάδας. Η επιστροφή του στη Γουότφορντ γεμίζει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπεν Χάμερ, ο οποίος έπαιξε 21 αγώνες την περασμένη σεζόν αλλά έκτοτε εντάχθηκε στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η εμπειρία και οι δεξιότητες του Μποντ αναμένεται να επηρεάσουν θετικά το τμήμα τερματοφυλάκων της Γουότφορντ να προχωρήσει.

Αφήστε μια απάντηση