• 03/07/2024 18:56

Η Greater Irvine Chamber ονομάζει την Terran Orbital «Καλύτερη Επιχείρηση της Χρονιάς» για το 2024.

Η Greater Irvine Chamber ονομάζει την Terran Orbital «Καλύτερη Επιχείρηση της Χρονιάς» για το 2024.

Η Terran Orbital Corporation (NYSE: LLAP), παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις που βασίζονται σε δορυφόρους που εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο την αεροδιαστημική και την αμυντική βιομηχανία, τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο του Greater Irvine Chamber 2024 για την «Καλύτερη Επιχείρηση της Χρονιάς». Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο COO της Terran Orbital Peter Krauss παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας. Το βραβείο απένειμε ο Dave Coffaro, προσωρινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Greater Irvine Chamber, και η Lisa Thomas, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Greater Irvine Chamber.

Στην ομιλία αποδοχής του, ο Marc Bell, Συνιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Terran Orbital, εξέφρασε υπερηφάνεια για την ομάδα της εταιρείας και την αφοσίωσή της, την καινοτομία και την ανθεκτικότητά της. Πίστωσε αυτές τις ιδιότητες για την επιτυχία και την αναγνώριση της εταιρείας ως η Καλύτερη Επιχείρηση της Χρονιάς.

Το Greater Irvine Chamber απονέμει βραβεία σε δύο κύριες κατηγορίες για να αναγνωρίσει την αριστεία στην τοπική κοινότητα. Η Individual Category τιμά εξαιρετικά άτομα που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην πόλη του Irvine, ενώ η Business Category αναγνωρίζει εταιρείες που έχουν διαπρέψει σε επιδόσεις, καινοτομία και συνεισφορά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχειρηματικής κοινότητας του Irvine.

Η Terran Orbital είναι γνωστή για τις ολοκληρωμένες δορυφορικές λύσεις της, οι οποίες περιλαμβάνουν σχεδιασμό δορυφόρων, παραγωγή, σχεδιασμό εκτόξευσης, επιχειρήσεις αποστολής και υποστήριξη σε τροχιά. Η εταιρεία εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών στον στρατιωτικό, πολιτικό και εμπορικό τομέα με τα δορυφορικά προϊόντα της. Για να μάθετε περισσότερα για το Terran Orbital, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.terranorbital.com.

Αφήστε μια απάντηση