• 29/06/2024 14:25

Η Jalen Hurts θεωρείται πιο φωνητική ηγέτης από τον Lane Johnson

Η Jalen Hurts θεωρείται πιο φωνητική ηγέτης από τον Lane Johnson

Καθώς η σεζόν του 2023 Eagles εκτυλισσόταν και τελικά οδήγησε σε απογοήτευση τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρχαν πολλές αναλύσεις σχετικά με το τι πήγε στραβά για το κλαμπ NFC East. Μια πτυχή που συζητήθηκε ήταν το στυλ ηγεσίας του στρατηγού Jalen Hurts. Παρά το γεγονός ότι επαινέστηκε για τη σταθερότητά του κατά τη διάρκεια της πορείας της ομάδας προς τον τίτλο του NFC την προηγούμενη χρονιά, προέκυψαν ερωτήματα σχετικά με το στυλ του Hurts καθώς οι Eagles δυσκολεύονταν μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα της σεζόν. Αν και δεν υπήρξαν δημόσιες επικρίσεις για την προσέγγιση του Χερτς μέσα από την ομάδα, το δεξί τάκλιν Λέιν Τζόνσον ανέφερε στο The Rich Eisen Show ότι παρατήρησε μια αλλαγή στον στρατηγό. Ο Τζόνσον ανέφερε ότι ο Χερτς έχει κάνει περισσότερες προσπάθειες για να συνδεθεί με τους συμπαίκτες του με πιο ειλικρινή τρόπο από πριν, υπογραμμίζοντας την ανάπτυξη στη σχέση τους.

Ο Τζόνσον δήλωσε: «Μόλις αυτή την εκτός σεζόν, έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά στο να δένεται με τους συμπαίκτες του. Νιώθω ότι η σύνδεση έχει σίγουρα μεγαλώσει. Μια πραγματικά μεγάλη offseason. Η εργασιακή ηθική δεν υπήρξε ποτέ θέμα. Τεράστιος εργάτης. Αλλά, απλώς γίνεται πιο φωνητικός ηγέτης και, όποτε μιλάει, οι τύποι ακούν». Ενόψει της σεζόν του 2024, εάν οι Eagles δεν βελτιωθούν σημαντικά, μπορεί να υπάρξουν εικασίες για το μέλλον του προπονητή Nick Sirianni και άλλων, συμπεριλαμβανομένου του Hurts. Ωστόσο, ο Τζόνσον εξέφρασε την εμπιστοσύνη στον Χερτς και επανέλαβε ότι είναι ο στρατηγός της ομάδας που προχωρά.

Ο Τζόνσον είπε, «Κάθε χρόνο είναι κάτι που αποδεικνύεται για όλους, όταν βρίσκεστε σε αυτήν την πόλη. Ο Jalen είναι ο τύπος μας που προχωρά. Τον αγαπάμε, τον σεβόμαστε και κανείς δεν κάνει περισσότερη δουλειά από αυτόν». Η πρόοδος και τα αποτελέσματα των προσπαθειών του Χερτς θα παρακολουθούνται στενά και θα ελέγχονται από οπαδούς και αναλυτές στη Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση