• 06/07/2024 06:27

Η κατοικία των 68 εκατομμυρίων δολαρίων του Oakley Founder μοιάζει με μια φωλιά για έναν κακοποιό του Bond

Η κατοικία των 68 εκατομμυρίων δολαρίων του Oakley Founder μοιάζει με μια φωλιά για έναν κακοποιό του Bond

Ο James Jannard εισήγαγε πρόσφατα το συγκρότημα του στο Beverly Hills για 68 εκατομμύρια δολάρια, αφού πούλησε την έπαυλή του στο Μαλιμπού για ένα ρεκόρ 210 εκατομμύρια δολάρια. Ξεπέρασε τον Jay-Z με αυτή την πώληση και το Forbes εκτιμά ότι η καθαρή του περιουσία είναι 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Λίγες μέρες μετά την πώληση στο Μαλιμπού, ο Jannard έβαλε προς πώληση το συγκρότημα του στο Beverly Hills. Ο ιδρυτής του Oakley, Jannard διεκδίκησε πρόσφατα τον τίτλο της πιο ακριβής πώλησης ακινήτων στην Καλιφόρνια. Το συγκρότημα βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια και είναι εισηγμένο για 68 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Jannard ίδρυσε την Oakley το 1975 και αργότερα πούλησε την εταιρεία για 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια στη Luxottica. Ίδρυσε επίσης την Red Digital Cinema πριν συνταξιοδοτηθεί το 2019. Το συγκρότημα του Beverly Hills είναι τώρα στην αγορά, δίνοντας στους αγοραστές την ευκαιρία να ζήσουν σε πολυτέλεια όπως ο Jannard. Θα θέλατε μια περιήγηση σε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο; Εγγραφείτε στο Business Insider για να μάθετε περισσότερα!

Αφήστε μια απάντηση