• 06/07/2024 09:24

Η κομητεία Boone βρίσκεται σε συναγερμό για υπερβολική δόση ναρκωτικών από το Υπουργείο Υγείας του Βόρειου Κεντάκι

Η κομητεία Boone βρίσκεται σε συναγερμό για υπερβολική δόση ναρκωτικών από το Υπουργείο Υγείας του Βόρειου Κεντάκι

Η κομητεία Boone του Κεντάκι εξέδωσε προειδοποίηση για υπερβολική δόση ναρκωτικών λόγω μεγάλου αριθμού μη θανατηφόρων ύποπτων υπερβολικών δόσεων που αναφέρθηκαν μεταξύ 25 Ιουνίου και 1ης Ιουλίου. προτρέπει προσοχή σε όσους κάνουν χρήση ναρκωτικών στην περιοχή. Το τμήμα υγείας παρείχε συμβουλές για τους χρήστες ναρκωτικών, όπως να έχουν πάντα στη διάθεσή τους ναλοξόνη, να καλούν το 911 σε περίπτωση υπερβολικής δόσης, να μην κάνουν χρήση ναρκωτικών μόνο και να ελέγχουν άλλους που μπορεί να διατρέχουν κίνδυνο.

Η ναλοξόνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την αναστροφή της υπερβολικής δόσης οπιοειδών, διατίθεται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το Βόρειο Κεντάκι μέσω των κέντρων υγείας της κομητείας του τμήματος υγείας. Όσοι λαμβάνουν κιτ ναλοξόνης θα λάβουν επίσης εκπαίδευση για το πώς να το χορηγούν σωστά από μια νοσοκόμα. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση ναλοξόνης και άλλων προμηθειών μείωσης της βλάβης μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Για όσους χρειάζονται πόρους για κατάχρηση ουσιών, η σωτηρία για την πρόληψη της υπερβολικής δόσης μπορεί να επιτευχθεί στο 877-696-1996. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες επιλογές θεραπείας και αποκατάστασης στο Κεντάκι, στις οποίες μπορείτε να προσπελάσετε μέσω ενός παρεχόμενου συνδέσμου. Είναι σημαντικό για τα άτομα που παλεύουν με την κατάχρηση ουσιών να αναζητήσουν βοήθεια και να χρησιμοποιήσουν τους διαθέσιμους πόρους για την πρόληψη της υπερβολικής δόσης και την προώθηση της ανάρρωσης.

Αφήστε μια απάντηση