• 01/07/2024 17:38

Η κομητεία Placer στην Καλιφόρνια στοχεύει να καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός αθλητικού τουρισμού

Η κομητεία Placer στην Καλιφόρνια στοχεύει να καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός αθλητικού τουρισμού

Το μπάσκετ για αγόρια γίνεται γρήγορα μια σημαντική πηγή τουρισμού στην κομητεία Placer. Αυτό το Σαββατοκύριακο, περισσότεροι από 5.000 παίκτες γυμνασίου, προπονητές και οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί στο Roebbelen Center στο @the Grounds στο Roseville. Με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 12 αγώνες μπάσκετ σε πλήρες γήπεδο ταυτόχρονα, το κέντρο εκδηλώσεων σφύζει από ενθουσιασμό. Ο Dave Karnes, υπεύθυνος μάρκετινγκ στο @the Grounds, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη φιλοξενία τέτοιων εκδηλώσεων και για μάρτυρες αθλητών που δίνουν τα πάντα στο γήπεδο.

Αυτό το τριήμερο τουρνουά μπάσκετ έχει προσελκύσει περισσότερες από 160 ομάδες από την Καλιφόρνια και άλλες δυτικές πολιτείες. Πρόσκοποι του NCAA από σχολές κύρους όπως το UCLA και το Κεντάκι είναι παρόντες, κοιτάζοντας τα κορυφαία ταλέντα με την ελπίδα να βρουν μελλοντικά αστέρια για προγράμματα ή το NBA. Αυτά τα τουρνουά αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Placer County να καθιερωθεί ως προορισμός αθλητικού τουρισμού, με την εκδήλωση αυτού του Σαββατοκύριακου να αναμένεται να αποφέρει 2 εκατομμύρια δολάρια σε τοπικές οικονομικές δαπάνες. Τα τοπικά ξενοδοχεία, όπως το Best Western στο Roseville, έχουν κρατηθεί πλήρως, ωφελώντας και άλλες επιχειρήσεις της περιοχής.

Η Placer County επεκτείνει τις προσφορές της στον αθλητικό τουρισμό, συμπεριλαμβανομένων διαγωνισμών βόλεϊ, pickleball, BMX και Quadball με θέμα τον Χάρι Πότερ. Αυτές οι ποικίλες εκδηλώσεις στοχεύουν στην προσέλκυση επισκεπτών και στο να ρίξουν φως στο τι έχει να προσφέρει η περιοχή. Σύμφωνα με τον Karnes, αυτά τα τουρνουά όχι μόνο ωφελούν την τοπική οικονομία, αλλά παρέχουν επίσης έκθεση στο Placer Valley και στο Roseville, παρουσιάζοντας τις ανέσεις και τα αξιοθέατα τους. Ο διαγωνισμός μπάσκετ θα συνεχιστεί όλο το Σαββατοκύριακο, με τιμή εισόδου 10 $ ανά άτομο.

Αφήστε μια απάντηση