• 01/07/2024 17:20

Η Mary Earps της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από την ομάδα, επιβεβαιώνει ο σύλλογος

Η Mary Earps της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από την ομάδα, επιβεβαιώνει ο σύλλογος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση της τερματοφύλακα Μέρι Ερπς από τον σύλλογο. Ο Έρπς, ο οποίος είναι στην ομάδα για πέντε χρόνια, έκανε πάνω από 100 εμφανίσεις και βοήθησε να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη στο Κύπελλο Αγγλίας γυναικών. Παρά το γεγονός ότι του προσφέρθηκε βελτιωμένο συμβόλαιο από τους Κόκκινους Διάβολους, ο Ερπς αποφάσισε να προχωρήσει και φημολογείται ότι θα ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν την ερχόμενη σεζόν.

Η ομάδα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην Earps για την υπηρεσία της και της ευχήθηκε καλή τύχη στις μελλοντικές της προσπάθειες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ερπς θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στο γυναικείο ποδόσφαιρο με διετές συμβόλαιο στην PSG. Η αποχώρησή της ακολουθεί αυτή της Katie Zelem και της Lucía García, καθιστώντας την την τρίτη παίκτρια που αποχωρεί από τη United αυτό το καλοκαίρι.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας αφήνει πίσω του μια κληρονομιά στους κόκκινους διαβόλους, έχοντας αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Σίγουρα θα λείψει η εμπειρία και το ταλέντο της, αλλά οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ δεν της εύχονται παρά μόνο επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας της.

Αφήστε μια απάντηση