• 06/07/2024 04:06

Η Παλχίνια της Φούλαμ υπογράφει με την Μπάγερν Μονάχου έναντι 43,2 εκατομμυρίων λιρών

Η Παλχίνια της Φούλαμ υπογράφει με την Μπάγερν Μονάχου έναντι 43,2 εκατομμυρίων λιρών

Ο Ζοάο Παλχίνια, ο οποίος έπαιξε πρόσφατα τα 90 λεπτά στον αγώνα της Πορτογαλίας στους τελευταίους «16» του Euro 2024 με τη Σλοβενία, είναι στα πρόθυρα να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου σε μια συμφωνία αξίας 42,3 εκατομμυρίων λιρών συν 4,2 εκατομμυρίων λιρών σε πρόσθετα. Ο 28χρονος μέσος ήταν κοντά στην υπογραφή του με την Μπάγερν το 2023, αλλά η συμφωνία έληξε την ημέρα της προθεσμίας. Αυτή η μεταγραφή θα είναι ρεκόρ πώλησης για τη Φούλαμ, όπου αγωνίζεται αυτή τη στιγμή η Παλχίνια, και έρχεται λίγο αφότου ο προπονητής Μάρκο Σίλβα απέρριψε την πρόταση να μετακομίσει στην Αλ-Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η Palhinha, η οποία αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την Πορτογαλία στο Euro 2024, θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πήρε τη μετάβαση στη Φούλαμ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2022 έναντι αμοιβής περίπου 17 εκατομμυρίων λιρών και ονομάστηκε ο παίκτης της χρονιάς του συλλόγου στην ντεμπούτο του σεζόν στο Craven Cottage. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φούλαμ, ο Παλχίνια πραγματοποίησε 79 εμφανίσεις και σημείωσε οκτώ γκολ.

Αυτή η μετακόμιση στη Μπάγερν Μονάχου σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του Παλχίνια και θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ανεβάσει σε νέα ύψη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, είναι έτοιμος να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη νέα του ομάδα και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο άθλημα.

Αφήστε μια απάντηση