• 06/07/2024 08:11

Η Paramount και η Skydance συγχωνεύονται με επιτυχία μετά από διαπραγματεύσεις

Η Paramount και η Skydance συγχωνεύονται με επιτυχία μετά από διαπραγματεύσεις

Η Paramount Global και η Skydance, δύο εξέχουσες εταιρείες μέσων ενημέρωσης και παραγωγής, κατέληξαν τελικά σε συμφωνία για συγχώνευση αφού προηγουμένως διέκοψαν τις συνομιλίες πριν από μερικές εβδομάδες, όπως αναφέρουν διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Αν και η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί πλήρως, μια ειδική επιτροπή που αποτελείται από μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Paramount Global εξετάζει επί του παρόντος τη νέα συμφωνία. Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount θα έχει επιπλέον 45 ημέρες για να εξετάσει τις επιλογές της και να διασκεδάσει τυχόν προσφορές εξαγοράς που μπορεί να προκύψουν.

Στις αρχές Απριλίου, ανακοινώθηκε ότι οι δύο εταιρείες είχαν ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις μετά την αποτυχία προσφοράς 26 δισ. δολαρίων από την επενδυτική εταιρεία Apollo για την Paramount. Η Paramount και η Skydance έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, κυρίως στην επιτυχημένη ταινία Top Gun: Maverick με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, η οποία απέφερε σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η σύνδεση που παρέχεται φαίνεται να μην σχετίζεται με το παρεχόμενο περιεχόμενο και μπορεί να οδηγήσει σε πιθανή σύγχυση στους αναγνώστες. Συνιστάται να εστιάσετε στην παροχή συνοπτικών, ακριβών και σχετικών πληροφοριών εντός των παραγράφων.

Αφήστε μια απάντηση