• 06/07/2024 09:30

Η Portia Hogg προήχθη σε Διευθύντρια Πληροφορικής στο Duncanville

Η Portia Hogg προήχθη σε Διευθύντρια Πληροφορικής στο Duncanville

Η πόλη του Duncanville είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει το διορισμό της Portia Hogg ως νέας Διευθύντριας Πληροφορικής. Ο Douglas E. Finch, ο Διευθυντής της πόλης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που έχει κάποιον με το υπόβαθρο, τις δεξιότητες και το ταλέντο της Portia να ηγείται του τμήματος πληροφορικής. Τόνισε τη σημασία της Πληροφορικής σε όλες τις λειτουργίες της πόλης και την ανάγκη για πρόοδο και εκσυγχρονισμό.

Η Portia Hogg εντάχθηκε πρόσφατα στο City of Duncanville ως Project Manager πριν από τρεις μήνες, φέρνοντας μαζί της πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στην Πληροφορική. Η τεχνογνωσία της έγκειται στη βελτίωση, τον στρατηγικό σχεδιασμό, την εφαρμογή λογισμικού και τη διαχείριση έργων. Είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με μια ομάδα ταλαντούχων ατόμων προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και των ενδιαφερόμενων μερών του Duncanville.

Η κα Hogg είναι αφοσιωμένη στην ενίσχυση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται από τμήματα όπως τα Δημόσια Έργα, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην κοινότητα. Έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τη συνολική λειτουργία του τμήματος Πληροφορικής και να εργαστεί για τους στόχους προόδου και εκσυγχρονισμού της πόλης. Η πόλη του Duncanville προσβλέπει στον θετικό αντίκτυπο που θα έχει η Portia Hogg στο νέο της ρόλο ως Διευθύντρια Πληροφορικής.

Αφήστε μια απάντηση