• 03/07/2024 18:51

Η Prisma Health πραγματοποιεί επένδυση 41 εκατομμυρίων δολαρίων σε έξυπνα κρεβάτια

Η Prisma Health πραγματοποιεί επένδυση 41 εκατομμυρίων δολαρίων σε έξυπνα κρεβάτια

Η Prisma Health πραγματοποίησε πρόσφατα μια σημαντική επένδυση 41 εκατομμυρίων δολαρίων για την εισαγωγή νέων έξυπνων κρεβατιών σε όλο το σύστημα υγείας της. Αυτά τα νέα έξυπνα κρεβάτια Hillrom θα αντικαταστήσουν περίπου 1.500 κρεβάτια εσωτερικού ασθενή με στόχο τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του ασθενούς. Τα έξυπνα κρεβάτια θα χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό της Prisma σε διάφορα τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας εντατικής θεραπείας, του τοκετού και του τοκετού, των ιατρικών και χειρουργικών μονάδων και της βαριατρικής για την παροχή βελτιωμένης φροντίδας στους ασθενείς.

Τα έξυπνα κρεβάτια Hillrom είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία επανατοποθέτησης ασθενών Hercules, επιτρέποντας στους φροντιστές να επανατοποθετούν με ασφάλεια τους ασθενείς με ευκολία. Αυτά τα προηγμένα κρεβάτια διαθέτουν επίσης τεχνολογία προσανατολισμένη στην πρόληψη της πτώσης, τη μείωση των τραυματισμών από πίεση, την αυξημένη άνεση του ασθενούς και τη βελτιωμένη επικοινωνία. Πρόσθετα καινοτόμα χαρακτηριστικά των έξυπνων κρεβατιών περιλαμβάνουν προβολές δαπέδου που εμφανίζουν την κατάσταση συναγερμού κρεβατιού, τη θέση και τις πλαϊνές ράγες, την ηλεκτρική μεταφορά με χειριστήρια στάσης και στροφής, έναν πέμπτο τροχό για φορητότητα, μια ενσωματωμένη θύρα USB για συσκευές ασθενών και φωτιζόμενες πλαϊνές ράγες και φώτα κάτω από το κρεβάτι.

Ο Mark O'Halla, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Prisma Health, τόνισε ότι αυτή η επένδυση υπογραμμίζει την αφοσίωση του οργανισμού να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των ασθενών. Η O'Halla δήλωσε ότι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας αιχμής αυτών των έξυπνων κρεβατιών όχι μόνο θα απλοποιήσει τις κλινικές ροές εργασιών και θα μειώσει τις χειρωνακτικές εργασίες, αλλά θα μειώσει επίσης σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού τόσο για τους φροντιστές όσο και για τους ασθενείς. Αυτό, με τη σειρά του, θα επιτρέψει στα μέλη της ομάδας υγειονομικής περίθαλψης να παρέχουν πιο αποτελεσματική, ακριβή και συμπονετική φροντίδα που οδηγεί σε βελτιωμένα αποτελέσματα των ασθενών.

Αυτή τη στιγμή, η Prisma Health βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης των νέων έξυπνων κρεβατιών σε όλες τις εγκαταστάσεις της, με το έργο να αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση