• 03/07/2024 19:10

Η Sarah Bedsaul Hiza διορίστηκε Αντιπρόεδρος Μηχανικής και Τεχνολογίας στην Lockheed Martin Rotary and Mission Systems

Η Sarah Bedsaul Hiza διορίστηκε Αντιπρόεδρος Μηχανικής και Τεχνολογίας στην Lockheed Martin Rotary and Mission Systems

Η Sarah Bedsaul Hiza διορίστηκε πρόσφατα ως αντιπρόεδρος μηχανικής και τεχνολογίας για την επιχείρηση περιστροφικών συστημάτων και συστημάτων αποστολής της Lockheed Martin. Έχει μεταβεί από τον προηγούμενο ρόλο της ως αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής συστημάτων στρατηγικής και πυραυλικής άμυνας εντός της εταιρείας. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο LinkedIn, η Hiza ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί μιας ομάδας που επικεντρώνεται στην προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών και τεχνολογιών που προκαλούν αναστάτωση.

Η Hiza έχει μια εκτενή ιστορία με τη Lockheed Martin, έχοντας στην εταιρεία για περισσότερα από εννέα χρόνια. Αρχικά εντάχθηκε ως διευθύντρια πρόωσης, δομών, πυρομαχικών και ελέγχων το 2015 προτού προαχθεί σε Αντιπρόεδρος το 2017. Με τα χρόνια, κατείχε διάφορες ηγετικές θέσεις εντός της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας συστημάτων στρατηγικής και πυραυλικής άμυνας πριν αναλαμβάνοντας τον τρέχοντα ρόλο της το 2021.

Εκτός από τον ρόλο της στη Lockheed Martin, η Hiza υπηρετεί επίσης ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο NOLS, ένα μη κερδοσκοπικό σχολείο άγριας φύσης. Πριν από τη θητεία της στη Lockheed Martin, πέρασε 11 χρόνια στην Orbital ATK, ξεκινώντας ως επιστήμονας έρευνας και ανάπτυξης και τελικά προχωρώντας σε ηγετικούς ρόλους σε τεχνικές λειτουργίες εντός της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση