• 06/07/2024 07:14

Η συναυλία των Pink ακυρώθηκε λόγω προβλημάτων υγείας

Η συναυλία των Pink ακυρώθηκε λόγω προβλημάτων υγείας

Η ποπ σταρ Pink ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της την Τρίτη, αφού ακύρωσε την επερχόμενη συναυλία της στη Βέρνη της Ελβετίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “Summer Carnival” για την προώθηση του άλμπουμ της 2023 “Trustfall”. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την απογοήτευσή της στο Instagram, εξηγώντας ότι μετά από συνεννόηση με τον γιατρό της και εξερεύνηση όλων των επιλογών, της είπαν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει με το σόου την επόμενη μέρα. Η Pink εξέφρασε τη λύπη της που δεν μπόρεσε να εμφανιστεί για τους θαυμαστές της όπως είχε προγραμματιστεί και ήλπιζε να τους ξαναδεί σύντομα.

Αν και δεν αποκάλυψε το συγκεκριμένο θέμα υγείας που οδήγησε στην ακύρωση, η TAKK AB Entertainment επιβεβαίωσε ότι η εκπομπή δεν θα επαναπρογραμματιστεί λόγω ασθένειας. Η δήλωση ευχήθηκε στον Pink ταχεία ανάρρωση και έγιναν ρυθμίσεις για την επιστροφή χρημάτων για όλα τα εισιτήρια για την ακυρωμένη παράσταση στη Βέρνη. Οι επόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις του Pink είναι στην Κοπεγχάγη της Δανίας το Σάββατο και στο Άμστερνταμ στις 10 Ιουλίου, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακυρώσεις αυτή τη στιγμή.

Παρά αυτή την αποτυχία, η Pink έχει ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 70 παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική στην περιοδεία της, με περισσότερες από 30 επιπλέον ημερομηνίες να έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του 2024. Οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν την εμφάνισή της στο Hersheypark Stadium την 1η Οκτωβρίου και να περιμένουν να τη δουν στο σκηνή σε διάφορες τοποθεσίες τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση