• 06/07/2024 08:35

Η τεχνολογία Fortress παρουσιάζει το νέο σύστημα ακτίνων X Icon για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων.

Η τεχνολογία Fortress παρουσιάζει το νέο σύστημα ακτίνων X Icon για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων.

Στην επερχόμενη εμπορική έκθεση PPMA 2024, η Fortress Technology θα παρουσιάσει την τελευταία της καινοτομία, το Icon X-Ray. Αυτό το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα επιθεώρησης ακτίνων Χ είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων υψηλής φροντίδας και υγιεινής. Το Icon X-Ray στοχεύει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της επεξεργασίας, στη βελτίωση της ασφάλειας των καταναλωτών και στην αύξηση των δυνατοτήτων ανίχνευσης ρύπων. Διαθέτει κάμερες εσωτερικής προβολής, μια συσκευή αυτόματης απόρριψης και τον αποκλειστικό αλγόριθμο IA+ της Fortress Technology, ο οποίος ενισχύει τις δυνατότητες επεξεργασίας και ανίχνευσης.

Σύμφωνα με τον Phil Brown, τον διευθυντή πωλήσεων της Fortress Technology, το Icon X-Ray θέτει ένα νέο πρότυπο για την ασφάλεια και την ιχνηλασιμότητα των τροφίμων που προηγουμένως ήταν προσβάσιμο μόνο σε ελίτ επωνυμίες τροφίμων. Αυτό το καινοτόμο σύστημα είναι ικανό να επιθεωρεί και να απορρίπτει συσκευασμένα προϊόντα με απλή ψύξη, ψημένα και ζαχαροπλαστεία σε ταχύτητες έως και 200 ​​ppm. Ο αλγόριθμος IA+ επιτρέπει στο μηχάνημα να προσαρμόζεται σε προϊόντα μεταβλητής πυκνότητας και να ανιχνεύει ρύπους όπως μέταλλο, κεραμικό, γυαλί και πλαστικό υψηλής πυκνότητας.

Το Icon X-Ray είναι εξοπλισμένο με εσωτερικές κάμερες για την παρακολούθηση της κατάστασης του προϊόντος και την αντιμετώπιση τυχόν λειτουργικών ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την επιθεώρηση. Διαθέτει επίσης διαφανή παράθυρα υψηλής πυκνότητας στα συρόμενα πάνελ πρόσβασης, τα οποία προστατεύουν τους χειριστές από τις ακτίνες Χ ενώ τους επιτρέπουν να παρατηρούν τη διαδικασία επιθεώρησης. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για στιβαρή, υγιεινή απόδοση, με μια πλήρως κλειστή, χωρίς συντήρηση αερόψυκτη γεννήτρια που ενισχύει την ευαισθησία ανίχνευσης και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της γεννήτριας ακτίνων Χ.

Επιπλέον, το Icon X-Ray υποστηρίζει αυστηρές διαδικασίες υγιεινής με τον εξαιρετικά υγιεινό σχεδιασμό του, με λοξότμητες επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα και πλήρως εσωτερικά πάνελ για την αποφυγή μόλυνσης. Προσφέρει επίσης απρόσκοπτη ενσωμάτωση δεδομένων και δυνατότητες αναφοράς, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης ενσωμάτωσης COP των λιανοπωλητών του Ηνωμένου Βασιλείου στο λογισμικό δοκιμών. Η βιομηχανική χωρητική οθόνη αφής 10 σημείων διευκολύνει τις εύχρηστες αλληλεπιδράσεις των χρηστών, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Ο Μπράουν τόνισε ότι το Icon X-Ray έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους παραγωγούς τροφίμων παγκοσμίως να ενισχύσουν τα προγράμματα ασφάλειας τροφίμων και να επιτύχουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ιχνηλασιμότητας. Με την τεχνολογία αιχμής και τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του, το Icon X-Ray είναι έτοιμο να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη βιομηχανία παραγωγής τροφίμων.

Αφήστε μια απάντηση