• 01/07/2024 17:48

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε συμφωνία 19 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Κέλιμαν από την Άστον Βίλα

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε συμφωνία 19 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Κέλιμαν από την Άστον Βίλα

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε πρόσφατα την υπογραφή του Ομάρι Κέλιμαν από την Άστον Βίλα σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να φτάσει τα 19 εκατομμύρια £. Ο 18χρονος μέσος, ο οποίος είχε ελάχιστες εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα με τη Βίλα, υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με οψιόν για επιπλέον 12 μήνες στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο Kellyman, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο Under-20 σε δύο περιπτώσεις, ήταν μέλος της ακαδημίας της Villa από το 2022 μετά από μια δεκαετία με την Derby County.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την ένταξή του στην Τσέλσι, ο Κέλιμαν δήλωσε: «Είναι φανταστικό να στέκομαι εδώ ως παίκτης της Τσέλσι. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με εκπληκτική ιστορία, οπότε είναι υπέροχο να συμμετέχεις. Είναι σίγουρα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Βοηθάω που φόρεσα το πουκάμισο και ανυπομονώ να ξεκινήσω». Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί τη μετάβαση του εφήβου στο Λονδίνο, με το πιθανό κόστος μεταγραφής να φτάνει τα 19 εκατομμύρια £ με πρόσθετα που σχετίζονται με την απόδοση.

Η συμφωνία μεταξύ της Τσέλσι και της Βίλα έρχεται μετά τη μετακόμιση του αριστερού μπακ Ίαν Μάατσεν με £35 εκατομμύρια στο Villa Park μόλις μια μέρα πριν. Επιπλέον, ο Μαροκινός εξτρέμ Χακίμ Ζιγέχ εντάχθηκε μόνιμα στη Γαλατασαράι από την Τσέλσι νωρίτερα την εβδομάδα μετά από έναν δανεισμό στην τουρκική ομάδα την περασμένη σεζόν. Η Τσέλσι συνεχίζει να κάνει στρατηγικές κινήσεις στη μεταγραφική αγορά για να ενισχύσει την ομάδα της για τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Αφήστε μια απάντηση