• 06/07/2024 07:00

Η Τσέλσι σχεδιάζει να υπογράψει τη Λούσι Μπρόνζ με διετές συμβόλαιο

Η Τσέλσι σχεδιάζει να υπογράψει τη Λούσι Μπρόνζ με διετές συμβόλαιο

Η Τσέλσι βρίσκεται στα πρόθυρα να υπογράψει με διετές συμβόλαιο με τον Άγγλο δεξιό μπακ Λούσι Μπρόνζ, μετά την αποχώρησή της από την κάτοχο του Champions League γυναικών, Μπαρτσελόνα. Η Μπρονζέ, η οποία είναι 32 ετών, άφησε την Μπαρτσελόνα μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, πυροδοτώντας εικασίες για την επόμενη μετακίνησή της. Αν και είχε ενδιαφέρον από συλλόγους στο NWSL και την Παρί Σεν Ζερμέν, πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Μπρονζέ θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ Γυναικών με την Τσέλσι.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στη Μπαρτσελόνα, η Bronze έπαιξε βασικό ρόλο στην εγχώρια και ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης δύο πρωταθλημάτων και της διατήρησης του στέμματος του Champions League γυναικών. Πριν από την παρουσία της στη Μπαρτσελόνα, η Μπρόνζε είχε παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι και σε διάφορους άλλους συλλόγους.

Το ενδιαφέρον της Chelsea για τον Bronze έρχεται καθώς προετοιμάζεται για μια νέα εποχή υπό την προπονήτρια Sonia Bompastor, η οποία έχει αντικαταστήσει την Emma Hayes. Η Hayes είχε μια επιτυχημένη θητεία στην Chelsea, κερδίζοντας πολλούς τίτλους κατά τη διάρκεια της 12χρονης θητείας της ως προπονητής. Η Τσέλσι έχει επίσης υπογράψει την 20χρονη Julia Bartel και έχει συνδεθεί με τους Γάλλους παίκτες Sandy Baltimore και Oriane Jean-Francois καθώς προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα της για την ερχόμενη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση