• 06/07/2024 02:55

Η Τσέλτεναμ εξασφάλισε προσφορές για τους τερματοφύλακες Έβανς και Ντέι

Η Τσέλτεναμ εξασφάλισε προσφορές για τους τερματοφύλακες Έβανς και Ντέι

Το Cheltenham Town πρόσθεσε τους τερματοφύλακες Owen Evans και Joe Day στην ομάδα καθώς προετοιμάζονται για την επερχόμενη σεζόν στη League Two. Ο Έβανς, 27 ετών, επιστρέφει στον σύλλογο αφού έμεινε ελεύθερος από τη Γουόλσολ, όπου πέρασε δύο σεζόν. Στο παρελθόν είχε δανειστεί με την Τσέλτεναμ το 2020, κάνοντας 45 εμφανίσεις πριν μετακομίσει στη Γουόλσολ.

Εκτός από τον Έβανς, ο Τζο Ντέι, 33 ετών, έχει ενταχθεί στην ομάδα από το Νιούπορτ ως παίκτης-προπονητής. Ο Ντέι δούλεψε με τον μάνατζερ της Τσέλτεναμ Μάικλ Φλιν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Νιούπορτ. Ο Flynn εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Day, αναφέροντάς τον ως ένα «φανταστικό παλικάρι με καλό ταμπεραμέντο» και τονίζοντας τις ικανότητές του στο τερματοφύλακα.

Ο ρόλος του Ντέι στην Τσέλτεναμ θα είναι παίκτης-προπονητής, θέση με την οποία νιώθει άνετα. Ο Flynn πιστεύει ότι η εμπειρία και οι ικανότητες του Day θα τον κάνουν πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα. Με τον Έβανς και τον Ντέι να είναι πλέον μέλος της ομάδας, η Τσέλτεναμ Τάουν προετοιμάζεται για τις προκλήσεις που υπάρχουν στη League Two.

Αφήστε μια απάντηση