• 06/07/2024 01:49

Η Tulsa λαμβάνει επιχορήγηση 51 εκατομμυρίων δολαρίων για τεχνολογική καινοτομία

Η Tulsa λαμβάνει επιχορήγηση 51 εκατομμυρίων δολαρίων για τεχνολογική καινοτομία

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Οικονομικής Ανάπτυξης χορήγησε πρόσφατα επιχορήγηση 51 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια κοινοπραξία τεχνολογίας καινοτομίας στην Tulsa. Αυτή η επιχορήγηση θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη νέων drone και συναφών τεχνολογιών και για την εκπαίδευση εργατικού δυναμικού σε αυτόν τον τομέα. Η Tulsa Innovation Labs ηγείται της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει πανεπιστήμια, φυλές και μεμονωμένους αποδέκτες που εργάζονται σε αυτόνομα έργα και έργα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Tyrance Billingsly, ο οποίος ηγείται της Black Tech Street, ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια βιτρίνα στο Greenwood με την υποστήριξη της επιχορήγησης και έναν απροσδιόριστο συνεργάτη. Θα δημιουργήσουν ένα κέντρο αριστείας AI στο Greenwood, με σκοπό να καθιερώσει την περιοχή ως πρότυπο για υπεύθυνη χρήση AI στη χώρα.

Πέρυσι, η Tulsa ορίστηκε ως «Tech Hub» από την κυβέρνηση Μπάιντεν, μια αναγνώριση που συνέβαλε στη διασφάλιση του βραβείου ανταγωνιστικής επιχορήγησης. Η Tulsa είναι μεταξύ μιας επιλεγμένης ομάδας πόλεων που έλαβαν χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος. Η Jennifer Hankins, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Tulsa Innovation Labs, τόνισε ότι ο προγραμματισμός επιχορηγήσεων θα βασιστεί στην ιστορική τεχνογνωσία της Tulsa σε βιομηχανίες όπως η αεροδιαστημική, η μεταποίηση, η άμυνα και η ενέργεια.

Το Atlas School, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα λογισμικού, σκοπεύει να επεκτείνει τις προσφορές του για να βοηθήσει τους άλλους αποδέκτες των χρημάτων της επιχορήγησης. Ο Libby Ediger από το Atlas School τόνισε τη σημασία της κατασκευής φυσικής υποδομής για τη δοκιμή drones για την προσέλκυση εταιρειών που μπορούν να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν αυτά τα συστήματα, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες εργασίας. Το σχολείο στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα ταλέντων, έτσι ώστε αυτές οι νέες θέσεις εργασίας να μπορούν να ανθίσουν στην Tulsa.

Αφήστε μια απάντηση