• 06/07/2024 07:10

Η Τζένοα απέρριψε την προσφορά της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μόρτεν Φρέντρουπ

Η Τζένοα απέρριψε την προσφορά της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μόρτεν Φρέντρουπ

Η Τζένοα πούλησε πρόσφατα τον Radu Dragusin στην Τότεναμ, αλλά φαίνεται ότι ο Morten Frendrup είναι ο παίκτης που προσελκύει τώρα την προσοχή από συλλόγους του εξωτερικού. Ο Φρέντρουπ είχε συνδεθεί με μεταγραφή στη Μίλαν τους τελευταίους μήνες και τώρα αναφέρεται ενδιαφέρον για αυτόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα ντι Μάρτσιο, αγγλικός σύλλογος έχει κάνει προσφορά 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον Δανό μέσο, ​​ο οποίος είχε μια εντυπωσιακή σεζόν 2023/24. Η Τζένοα επιθυμεί να κρατήσει τον Φρέντρουπ στον σύλλογο για την ερχόμενη σεζόν, καθώς θεωρείται βασικός στην ομάδα του Αλμπέρτο ​​Τζιλαρντίνο. Την προηγούμενη σεζόν, ο Φρεντρούπ έπαιξε 37 παιχνίδια στη Serie A, σκοράροντας δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Ενώ η Λίβερπουλ είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τον Φρέντρουπ, η ταυτότητα του αγγλικού συλλόγου που έκανε την πρόσφατη προσφορά παραμένει άγνωστη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το μεταγραφικό έπος και αν ο Frendrup θα κάνει τελικά μια μετακόμιση στο εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση